Cum își sărbătorește Cleopatra Stratan ziua de naștere. Artista a împlinit 20 de ani

De Unica.ro, pe

Cleopatra Stratan împlinește astăzi, 6 octombrie 2022, vârsta de 20 de ani. Frumoasa artista a ales să-și petreacă ziua de naștere departe de țară, într-unul dintre cele mai romantice orașe din Europa.

Cleopatra Stratan, artista care avea 3 ani când a cucerit inimile românilor cu piesa „Ghiță”, a împlinit astăzi 20 de ani.

Cum își sărbătorește Cleopatra Stratan ziua de naștere. Artista a împlinit 20 de ani

De ziua ei, aceasta a plecat la Paris câteva zile, alături de soțul ei, Edward Sanda. Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate vedea că sărbătorita este însoțită și de câțiva prieteni, printre care și artista Nicole Cherry, alături de soțul ei.

Cea mai mare dorință a mea, anul acesta, a fost să plecăm la Paris. De fapt, ăsta a fost cadoul pe care mi-l doream cel mai mult. Să fiu acolo și să petrecem aceste zile împreună, a dezvăluit Cleopatra Stratan pentru Fanatik.

Cum își sărbătorește Cleopatra Stratan ziua de naștere. Artista a împlinit 20 de ani

Deși își va petrece ziua de naștere departe de familie și prieteni, artista a mărturisit că a călătorit recent la Chișinău, unde a primit deja cadouri din partea familiei. Aceasta a dezvăluit că părinții și fratele ei i-au cumpărat un articol vestimentar pe care și-l dorea.

Totodată, Cleopatra Stratan a mărturisit că se gândește să organizeze după întoarcerea de la Paris o petrecere restrânsă pentru a-și sărbători aniversarea celor 20 de ani de viață alături de cei dragi.

Mesajul transmis de Cleopatra Stratan chiar de ziua ei de naștere

Cu ocazia aniversării sale de 20 de ani, artista a transmis pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant pentru părinții ei.

Astăzi, de ziua mea, am primit de la părinții mei cel mai de preț cadou: 20 de ani – poate cei mai frumoși ani din viața lor, datorită cărora astăzi sunt sănătoasă, cea mai împlinită și fericită alături de omul pe care îl iubesc! Mulțumesc mami și tati! Vă iubesc! a scris Cleopatra Stratan.

Cum își sărbătorește Cleopatra Stratan ziua de naștere. Artista a împlinit 20 de ani

Citește și: Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

Experiență de coșmar după o vizită la cosmetică. „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

Anunțul făcut de Andreea Bănică pe rețelele de socializare: „Eu care credeam că nu mă dărâmă nimic”

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni. Actrița are 48 de ani

Cleopatra Stratan s-a logodit cu Edward Sanda în ziua în care a împlinit 18 ani

Dacă anul acesta se va bucura de o escapadă romantică de ziua ei, în urmă cu doi ani Cleopatra Stratan a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au participat atât familia, cât și prietenii și mulți alți colegi de breaslă. Artista a sărbătorit atunci și logodna cu Ewdard Sanda, care i-a făcut cel mai frumos cadou: a cerut-o de soție.

Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut, în luna august. Cununia civilă a avut loc în aceeași lună, la Chișinău, în Republica Moldova.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter