Facebook: Ce au postat vedetele din România de Sf. Valentin

De Adina Radu, pe

Vedetele din România au postat pe Facebook o mulţime de urări şi poze cu ocazia zilei de Sf. valentin. Iată cine ce a spus.
Ilinca Vandici a postat o imagine în care apare melancolică, lângă fereastră, într-o ţinută formată din pantaloni roşii şi un top cu spatele gol. „Happy Valentine’s Day, dragii mei! Să lăsați iubirea să vă învăluie”, a scris vedeta pe Facebook.
Poze din culise: Cum se pregăteşte Ilinca Vandici pentru emisiune

Elena Gheorghe a scris doar „Happy Valentine’s Day!” alături de o poză foarte sexy în care poartă doar o lenjerie intimă roz.

Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!

Nici Sore Mihalache nu a uitat ce zi e azi. „Happy V day, love birds!”, a scris tânăra vedetă, care a postat o imagine editată cu ea în mai multe ipostaze.

Sore: „Imi place sa traiesc viata cu intensitate“

ilinca vandici

Andreea Esca sărbătoreşte şi ea Ziua Îndrăgostiţilor, însă nu a upload-at o poză cu ea, ci una cu mesajul „I love you”. „Vă place sau nu Valentine’s Day profitaţi de ocazie pentru a spune ” te iubesc!” cui doriţi, cui simţiţi, cui merită”, a scris prezentatoarea Pro TV.
Anda Adam le-a amintit fanilor „Nu uitaţi să iubiţi” şi a postat o imagine foarte sexy cu ea, iar Monica Gabor s-a „lăudat” cu florile primite probabil de la Mr. Pink.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter