Exclusiv: Irina Rimes, despre ce schimbări vrea să aducă la „Vocea României“

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 23 august 2018, 11:40
Irina Rimes este vedeta de pe coperta numărului de septembrie al revistei Unica, pe piaţă din 23 august. Noul antrenor de la „Vocea României“ (PRO TV) spune că a visat dintotdeauna să fie în această ipostază, de a fi mentor într-un show de televiziune pentru aspiranţii din industria muzicală şi adaugă că a pregătit câteva schimbări majore în talent-show-ul toamnei. (Foto: George Pruteanu/UNICA) 

Ea însăşi a participat la un talent-show în Republica Moldova, „Fabrica de Staruri“, pe care nu l-a câştigat, dar care i-a netezit drumul către topurile muzicale din România.

irina rimes coperta unica

Irina Rimes a spus de-abia aşteaptă să înceapă audiţiile pe nevăzute şi să-şi aleagă concurenţii şi are deja o strategie pregătită pentru a se lupta cu ceilalţi colegi antrenori – Smiley, Andra şi Tudor Chirilă.

irina rimes coperta unica

„În rolul de antrenor la «Vocea României» o să aduc EMOŢIE!“ Vă promit că sezonul ăsta o să fie cu multe schimbări! Abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit! #TeamIrina! Îmi doream să fac parte din acest proiect. Şi voiam să fiu antrenor la «Vocea României», îmi place să ghidez şi să găsesc noi talente! Vreau să aduc în faţa privitorilor nişte momente excepţionale şi o nouă generaţie de artişti. Mi-aş dori ca participanţii mei să fie receptivi şi muncitori. Este irelevant cine este mai bun, câştigă cel care munceşte mai mult. Eu? Voi fi dură, dar bună!“

irina rimes coperta unica

Citeşte articolul integral despre Irina Rimes în UNICA de septembrie, la chioşcurile de presă din 23 august!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter