Exclusiv. Cove, destăinuiri picante din viața personală

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Sâmbătă, 30 octombrie 2021, 01:10

Plecarea lui Cove (Gabriel Coveșeanu) de la Pro TV, după o colaborare de șase ani, a fost cu totul neașteptată. Îndrăgitul actor și prezentator de televiziune a decis să meargă mai departe și a lăsat în spate proiectul “Vorbește lumea” pentru a face parte dintr-o altă emisiune, “Flash Monden”, împreună cu Diana Bart, difuzată la Prima TV.

Cove a devenit celebru de pe vremea când era asitentul Andreei Marin în emisiunea “Surprize, surprize”. Acum este om de televiziune, actor și este directorul Teatrului “Ion Creangă”, din București. Pe plan personal, Cove este căsătorit cu Florentina, cu care are un băiat, Mihai Răzvan, în vârstă de 8 ani, iar din relația anterioară mai are un fiu, Bogdan Matei (12 ani).

Cove ne-a vorbit, în exclusivitate, despre noul proiect în care s-a angrenat și ne-a povestit câteva lucruri inedite despre viața personală.

Spuneai că devenise “o povară” colaborarea cu Pro TV și că îți dorești mai multă relaxare când te duci la locul de muncă. Ce să înțelegem prin această “povară”?

A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator. Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, suparat sau fără chef ești, trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine.

Cum a fost reîntoarcerea la Prima TV?

A fost o bucurie să mă reîntâlnesc cu foștii colegi, dar să descopar și oameni noi, entuziaști alături de care sunt convins că voi reuși să fac lucruri importante.

Simți deja acea energie bună de la începutul unui proiect nou?

Cu siguranță că da. Și  este importantă pentru că ea mă ajută să pot fi creativ și să aduc acea energie buna de care telespectatorul are nevoie și pe care își dorește să o regasească ori de câte ori se uită la o emisiune.

Spune-ne ceva despre chimia pe care o ai cu colega ta de platou, Diana Bart

Mă bucur foarte mult să fac echipă cu Diana. Am regăsit-o la fel de veselă și plină de energie. Și noi avem  acea chimie atât de necesară între colegi.

Citeşte şi: Exclusiv Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart

Ce este distinct legat de formatul emisiunii “Flash Monden”?

Împreună cu Diana sperăm să le aducem telespectatorilor, în fiecare seară, de la ora 19.30 (mai puțin sâmbăta) cele mai noi știri mondene, dar într-o manieră amuzantă, relaxantă pentru că în aceste vremuri avem nevoie de așa ceva.

Care este comportamentul generației de azi de copii/tineri cu privire la teatru?

Teatrul are acea calitate fantastică de a emoționa spectatorul, copil sau nu, cu o emoție unică ce se produce doar pe durata desfășurării spectacolului. Iar copiii de astăzi, chiar dacă au la dispoziție tot felul de gadgeturi și pot vedea oricând, orice, de câte ori întră în sala de teatru rămân fascinați de felul în care se derulează în fața lor o poveste pe care o cunosc sau nu. Iar contactul direct cu actorul de pe scenă, care intră în pielea unui personaj, este unul fascinant.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Călin, despre ingredientele de bază ale unei căsnicii fericite

Ce fel de spectacole le stârnesc interesul, ce nu le place?

Fără doar sau poate, poveștile clasice sunt cele care sunt extrem de apreciate atât de copii, cât și de părinți. În egală masura, copiii sunt extrem de deschiși la orice formă de spectacol adaptată vremurilor actuale. Cât timp spectacolul îi emoționează, ei sunt încântați și se bucură de actul artistic.

Ești foarte discret cu viața personală, dar lumea este curioasă să afle cum e Cove în sânul familiei, ca soț, ca tată…

Încerc să petrec cât mai mult timp alături de familia mea și îmi doresc ca toate îndatoririle mele de soț și de tată să le satisfac cu brio.

Care este cel mai important sfat pe care l-ai dat copiilor tăi?

Să-și urmeze pasiunile.

Citeşte şi: EXCLUSIV Alina Vîlcu, arhitect „Visuri la cheie”: Cum să ne reamenajăm singuri locuința cu un buget minim

Ei ce înclinații au? Ți-ar plăcea să îți calce pe urme, să intre în lumea artistică?

Deocamadată sunt destul de mici și pasiunile sunt specifice vârstei lor. Dacă vreunul dintre ei va dori să urmeze o carieră artistică, eu nu voi face decât să îi încurajez să-și urmeze visurile.

Care este, după părerea ta, secretul unei căsnicii fericite?

Când voi descoperi acest secret, îl voi vinde și mă voi umple de bani.

Povestește-ne o întâmplare haioasă care să înceapă cu următoarele trei cuvinte: “ Prima oară când…”

Prima oară când am intrat într-un platou de televiziune, mi-am dat seama că asta îmi doresc să fac pentru mult timp de acum încolo. Asta mi se pare mie foarte haios.

Care a fost cel mai dificil moment din viața ta și cum l-ai depășit?

Mă număr printre oamenii norocoși care nu au avut parte de momente extrem de dificile, iar dacă au existat situații mai puțin placute, am reușit să le gestionez foarte bine.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter