Evangeline Lilly refuză recomandările de izolare socială – care e explicația actriței

De Bianca Prangate, pe

Pandemia de coronavirus a făcut ca autoritățile din întreaga lume să recomande cetățenilor să se izoleze la domiciliu, pentru a încetini răspândirea virusului și colapsul sistemului medical. Cu toate astea, unele vedete consideră că sunt mai presus de aceste măsuri – cum ar fi Evangeline Lilly.

În pofida avertismentelor din partea autorităților, actrița Evangeline Lilly a hotărât că nu este nevoie să stea acasă, pentru a se proteja pe ea și pe cei dragi de virus.

Mai mult, actrița s-a lăudat pe Instagram cu ceea ce face. Acțiunile ei sunt cu atât mai periculoase din prisma faptului că are probleme cu imunitatea și trăiește cu tatăl ei, care are leucemie în stadiul patru, potrivit Cosmopolitan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) pe

Ea a postat pe Instagram o fotografie cu o cană de ceai și următoarea descriere:

„Tocmai mi-am lăsat copiii la tabăra de gimnastică. S-au spălat pe mâini înainte să intre. Se joacă și râd”.

Când mai mulți dintre urmăritorii ei i-au atras atenția cu privire la comportamentul iresponsabil, răspunsul ei a fost:

„Ne aflăm într-o zonă care seamănă prea mult cu legea marțială pentru comfortul meu, totul pentru o gripă respiratorie. Este bizar… Haideți să fim vigilenți acum. Și buni. Atenți și demni – ținând sub supraveghere liderii noștri, asigurându-ne că nu abuzează de acest moment pentru a fura mai multă libertate și a prelua mai multă putere”.

O altă explicație dată de actriță urmăritorilor ei a fost:

 „Am doi copii. Unii oameni pun mai multă valoare pe viețile lor decât pe libertățile lor, unii oameni pun mai multă valoare pe libertățile lor decât pe viețile lor. Toți ne facem alegerile”.

În această perioadă, este important să respectăm recomandările autorităților de a sta în casă și de a evita orice deplasare care nu este absolut necesară.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter