Eurovision 2013: 10 lucruri despre Cezar Ouatu

De Viva.ro, pe

Reprezentantul României, Cezar Ouatu, participă în seara aceasta cu melodia It’s My Life la cea de-a doua semifinală Eurovision 2013, în localitatea suedeză Malmo. Iată 10 lucruri despre el pe care poate nu le ştiaţi…
1. S-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul regretatului flautist Florian Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești. La doar 6 ani a învăţat să cânte la pian, urmând un profil artistic. “La şase ani alergam pe holurile Filarmonicii, pentru simplul fapt că tatăl meu era flautist acolo şi am crescut în acest spirit muzical de mic”, declară Cezar în presa locală.
2. După ce a emigrat în Italia, la 19 ani, urmărindu-şi visul de a studia muzica, Cezar nu a avut o existenţă deloc uşoară. Pentru a se putea întreţine pe timpul facultăţii (Conservatorul din Milano), a lucrat într-un supermarket, unde aranja marfa, şi a vândut pizza.
3. Şi-a descoperit vocaţia de contratenor relativ târziu şi din întâmplare, la 20 de ani, deşi în ţările cu tradiţie în domeniu (Franţa, Italia), acest talent se cultivă începînd cu vârsta de 9-10 ani. Tatăl lui Cezar şi-a dat seama de talentul său şi l-a îndemnat să meargă la studii la Milano, unde a absolvit Conservatorul cu brio.
Descoperă şi alte lucruri interesante despre Cezar Ouatu. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter