Este copia fidelă a mamei sale. Cum arata fiica lui Catherine Zeta-Jones

De Claudia Grigore, pe
Nu e un secret că progeniturile vedetelor de la Hollywood moștenesc nu doar averile impresionante ale părinților lor ci și genelor lor în materie de aspect fizic plăcut.

Printre vedete există diverse cupluri mamă-fiică ce arată ca două surori, Cindy Crawford și fiica sa, Kaia Gerber, Faith Hill și Maggie McGraw, Reese Witherspoon și Ava Phillipe etc.

Acum vedem asemănarea dintre Catherine Zeta-Jones și fiica ei, Carys Zeta Douglas. Catherine și-a ținut copiii departe de ochii presei, dar la ceremonia prin care Michael Douglas a primit premiul Genesis în 2015, Carys și Dylan și-au făcut debutul pe covorul roșu alături de celebrii lor părinți.

A post shared by Carys Zeta (@carys.douglas) on

De atunci, pozele cu Dylan și Carys au început să curgă pe rețelele sociale, iar Carys și-a făcut chiar un cont de Instagram.

Michael Douglas si Carys Douglas

Carys a moștenit pomeții ridicați și zâmbetul mamei sale.

Carys (14 ani) face parte dintr-o adevărată dinastie de la Hollywood, bunicul ei este celebrul Kirk Douglas (100 ani). Acum este deja obișnuită cu modul de viață al vedetelor și uneori chiar își eclipsează celebrii părinți pe covorul roșu.

Michael Douglas chiar a dezvăluit presei că ambii copii din căsătoria cu Catherine își doresc să urmeze cariera de actor.

Sursa foto Northfoto/Birdie Thompson/AdMedia

Citește și Masca cu miere folosită de Catherine Zeta-Jones pentru un ten superb

Citește și 3 trucuri de frumuseţe la îndemâna oricui de la Catherine Zeta-Jones

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter