Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară despre familia sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 14 martie 2018, 15:03
Enrique Iglesias și iubita sa, sportiva Anna Kournikova, sunt împreună de 16 ani și în tot acest timp s-au menținut departe de ochii presei în ceea ce privește relația lor. Cei doi au devenit părinți în decembrie anul trecut, atunci când gemenii, o fetiță și un băiat, pe nume Lucy și Nicholas, alintați rază de soare, le-au luminat, într-adevăr, viața.

Enrique Iglesias, în vârstă de 42 de ani, este foarte discret în privința vieții personale, artistul evitând să vorbească atât despre povestea sa de dragoste cu fosta tenismenă Anna Kournikova, cât și despre faptul că a devenit tătic. Însă, se pare că întocmai noul statut l-a schimbat pe artist, acesta surprinzându-și fanii cu fotografii și filmulețe în care apare alături de cei mici, iar ipostazele sunt de-a dreptul înduioșătoare.

Enrique Iglesias si copilul

Cu ocazia unui concert pe care Enrique Iglesias l-a susținut în Budapesta, artistul a vorbit pentru prima oară despre marile sale iubiri, iar fanii au fost în extaz: “Am devenit tată în urmă cu 12 săptămâni și vă pot spune două lucruri, fără a avea vreo îndoială: îmi iubesc copiii, îi iubesc enorm! De fapt, vă spun trei lucruri: o iubesc pe iubita mea și vă super iubesc pe voi, care îmi sunteți alături în această seară.“ – a declarat pe scenă Enrique Iglesias.

Citește și – Primele imagini cu gemenii lui Enrique Iglesias

Citește și – Enrique Iglesias, un tată drăgăstos. Ipostaze unice cu artistul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter