Emma Zeicescu și Claudiu Popa și-au spus „Adio” după 6 ani de relație

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 10 ianuarie 2018, 10:07
Emma Zeicescu a început noul an cu o schimbare radicală pe plan personal. Prezentatoarea TV a anunțat că s-a despărțit de tatăl copilului său, jurnalistul Claudiu Popa.

După aproape șase ani de relație, Emma și Claudiu au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă vor rămâne legați întotdeauna de băiețelul lor, Rafael Idris, în vârstă de 3 ani jumătate. Cei doi au anunțat că vor rămâne prieteni și se vor implica, în continuare, împreună, în creșterea copilului. Anunțul a fost făcut într-o manieră unică chiar de către prezentatoarea TV pe pagina sa personală de Facebook: „Claudiu și Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească și să ne facă mai înțelepți. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiți, pentru toată dragostea cu care ne-ați privit și cu care ne înconjurați zi de zi, pentru că ne ajutați să devenim mai buni, vă mulțumim din inimi! Mami, tati şi Idris rămân, bineînțeles, împreună, în fiecare zi. Fără sfârșit. PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect și vă mulțumim, deja, pentru înțelegere.” – a fost mesajul transmis de Emma Zeicescu pe Facebook.


Emma Zeicescu a fost căsătorită cu Mihai Stegerean, un fost producător TV, de care a divorțat în 2012, după doar doi ani de la nuntă. Pe Claudiu Popa l-a cunoscut în perioada în care era prezentatoare de știri la Realitatea TV, cei doi fiind colegi de trust. În prezent, Emma Zeicescu prezintă emisiunea „Perfect Imperfect” la TVR.

Citește și – Noi amănunte despre divorțul Danei Grecu. Ce s-a aflat despre soțul ei și noua lui iubită

Citește și – Divorțuri celebre în 2017. Ce cupluri și-au spus “Adio”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter