Emily Mitchell, influencer celebru pe Instagram, și bebelușul ei nenăscut au murit chiar înainte de Crăciun

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 13:43

O influenceriță celebră pe Instagram, a murit la 36 de ani, împreună cu copilul ei nenăscut. Influencerița Emily Mitchell, creatoarea paginii și blogului popular The Hidden Way Instagram, era însărcinată în 16 săptămâni cu cel de-al cincilea copil și a decedat cu două zile înainte de Crăciun după ce „s-a simțit dintr-o dată foarte rău” în timp ce lua micul dejun.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Rudele și prietenii apropiați ai tinerei ei au creat o pagină de strângere a fondurilor, GoFundMe, pentru a-l ajuta pe soțul ei, Joseph. Bărbatul încercase cu disperare să o salveze pe Emily înainte de sosirea paramedicilor, dar nu a reușit. Pe pagina de donații, unde Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut o influență importantă în „viețile multor oameni”, s-au strâns deja aproape 150.000 de dolari, potrivit dailystar.co.uk.

Citeşte și: Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

„Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru tnoi tioți. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”, este unul dintre multele mesaje apărute pe pagina femeii, la scurt timp după deces.

Emily și Joseph aveau împreună patru copii – Finn, Isla, Edie și Lulu -, iar în 2021 familia lor urma să se mărească.

Foto –  Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter