Deea Codrea, fashion blogger & influencer: „Sunt norocoasă! Am fost ferită de hate!”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Marți, 13 iulie 2021, 11:27

Sinceră, consecventă și cu o naturalețe specifică, fashion bloggerul și influencerul Deea Codrea mărturisește că transparența și dorința de a comunica cu oamenii care te urmăresc, e tot ce contează în peisajul social media.

Ce obiceiuri matinale ai pentru o zi plină de energie bună?

De fiecare dată încerc să îmi încep ziua cu un zâmbet. După rutina de skin, obișnuiesc să beau apă cu lămâie și uneori cafea. În zilele cu dimineți târzii îmi place să ascult un podcast despre creier, minte și suflet.

Ești însărcinată. În toată această perioadă, o afirmație pozitivă, aleasă atent și conștient, îți poate schimba starea de spirit. Care sunt încurajările pe care ți le faci pentru o zi cu un parcurs echilibrat?

Că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă și privesc cu entuziasm orice ar urma.

Fanii tăi te urmăresc pentru stilul, personalitatea și deschiderea ta, dar e ceva ce te întreabă mai des de când au aflat că ești însărcinată?

De obicei rezonează cu ce alegeri fac, așa că îi interesează ce exerciții fizice fac, ce mănânc, ce port și ce noutăți am mai descoperit.

Ce te atrage cel mai mult la lumea social media? Ce însemnă pentru tine să fii un creator de conținut online autentic?

Autenticitatea la mine înseamnă sinceritate, transparență și dorința de a comunica cu oamenii care te urmăresc și responsabilitate, multă!

Ne poți împărtăși din strategiile online care te-au propulsat, de-a lungul timpului, către proiecte reușite?

Întotdeauna răspund fiecărui mesaj primit, oricât de multe ar fi! E o promisiune făcută mie la începutul acestui parcurs de la care nu mă abat. Nu aș promova sau recomanda un produs pe care nu-l folosesc, care nu mi se potrivește și în care nu cred.

Citește și:
Mădălin Ionescu, detalii noi despre divorțul de prima soție
Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas
Mimi, în culisele Vorbește Lumea! „Am descoperit multe lucruri pe care nu le știam”
Țara care începe imunizarea cu a treia doză de vaccin

Ce a însemnat pentru tine provocarea „Bravo, ai stil”!? Ce ai descoperit despre tine sub imperiul criticilor și competiției de aici?

Metamorfozare! M-am transformat în adevăratul sens al cuvântului! Am descoperit că am foarte multă răbdare și că dacă îmi propun ceva, mai devreme sau mai târziu reușesc.

Consideri hate-ul din online un instrument constructiv care te ajută să evoluezi sau îl eviți, pur și simplu, pentru că distruge acel good vibe de care ai nevoie când postezi?

Sunt norocoasă! Am fost ferită de hate. Totuși, când apare, fac parte din acea categorie de oameni care stă, explică și ajunge să convingă interlocutorul că nu e chiar așa cum crede el – e drept că asta vine la pachet cu anumite costuri: timp pierdut, explicații peste explicații și concentrare, însă, dacă reușesc să schimb în bine cel puțin o părere, mă declar mulțumită.

Deea Codrea, fashion blogger & influencer: "Sunt norocoasă! Am fost ferită de hate!"

Care este culoarea preponderentă în garderoba ta?

Bej, în mod cert. Sugerează simplitate și delicatețe.

Ce recomandări ai pentru cei care te urmăresc când vine vorba despre o abordare sustenabilă în modă și în stilul personal?

Smart shopping! Să investească în piese care trec testul timpului, care pot fi purtate în mai mult de două anotimpuri, să viziteze second handurile și să-și reinventeze hainele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter