Emilia Clarke iubește din nou? Cine este noul iubit al actriței?

Vineri, 11 septembrie, actrița Emilia Clarke (33 de ani) și actorul Matt Smith (37 de ani) au fost surprinși de paparazzi plimbându-se în Londra.

Emilia Clarke iubește din nou?

Cine este noul iubit al actriței?

Imaginile au fost publicate de Daily Mail și o surprind pe actriță purtând pantaloni albi largi și un sacou oversized, în timp ce Matt apare purtând o jachetă bomber și pantaloni de culoare închisă.

În anul 2015, actorii britanici au jucat împreună în pelicula Terminator Genisys. La vremea aceea, despre Emilia se scria că ar forma un cuplu cu actorul australian Jai Courtney (34 de ani), distribuit și el în aceeași producție.

Primele imagini cu perechea în GALERIA FOTO de mai sus!

Anterior, actrița a format un cuplu cu actorul Seth MacFarlane (46 de ani), din 2012 până în 2013. Apoi s-a speculat că ar fi format un cuplu cu actorul James Franco (42 de ani).

După cinci ani de relație, Matt s-a despărțit recent de partenera lui, actrița Lily James (31 de ani).

Perechea se cunoscuse filmând peliculele Pride and Prejudice și Zombies în anul 2014 și și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu în februarie 2015, la premiera din Milan, Italia, a peliculei Cinderella.

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”

În timpul unui interviu oferit actorului Dax Shepard în podcastul său, Armchair Expert, Emilia vorbește deschis despre cum experiența din Game of Thrones a ajutat-o să devină mai asertivă și să aibă control asupra propriei persoane, indiferent de rolul interpretat.

„Sunt mult mai pregătită acum. Știu în ce ipostaze sunt confortabilă și cu ce sunt ok să fac”, a mărturisit Emilia.

„Am avut certuri pe platourile de filmare în care am spus: «Nu, cearceaful rămâne ridicat», iar ei răspundeau: «Doar nu vrei să dezamăgești fanii serialului».”

Acrița în vârstă de 33 de ani a mai dezvăluit și că s-a simțit obligată să filmeze scenele nud fiind lipsită de experiență în domeniu.

„Am primit rolul și apoi mi-a fost trimis scriptul. În timp ce-l citeam mi-am spus: «Ah, deci asta era problema».”

„Doar ce-mi terminasem studiile și am privit totul ca pe un simplu job. Dacă este în script, atunci este necesar. Asta este, voi găsi semnificația. Totul va fi în regulă.”

Emilia a început filmările serialului când avea 23 de ani și i-a dezvăluit lui Dax că atmosfera de pe platou devenea uneori atât de insuportabilă încât plângea în toaletă înaintea filmării anumitor scene nud.

Tot atunci, Emilia își spunea: „Ce simt este greșit. Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma scena și va fi ok”.

Din fericire, Emilia l-a avut alături pe actorul Jason Momoa (41 de ani) care s-a asigurat că ceea ce simte este luat în considerare.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Adelina Pestrițu, primul mesaj după perioada de izolare: „Nu este plăcut să fii bolnav”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Cei doi și-au ales deja nașii de cununie

George Burcea vorbește despre o nouă relație: „Dragostea-i frumoasă! Sunt liber, am dreptul să fac ce vreau”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter