Drama unei adolescente din Sibiu care fuge de acasă. A fost violată și obligată să se prostitueze. Mama fetei nu știe ce să mai facă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 13:11

O adolescenta de 14 ani din Șura Mare, Sibiu, trăiește o adevărată dramă. Tânăra a fugit de acasă de nenumărate ori și a avut parte de experiențe traumatizante. În 2019 a dispărut de acasă prima dată și a fost violată de un taximetrist din Sibiu. În urma acestei întâmplări groaznice, fata a avut nevoie de ședințe de psihoterapie, dar nici mersul la psiholog nu a ajutat-o.

Mama fetei crede că violul este motivul pentru care acum fuge, pentru că trăiește o traumă.

Citeşte şi: Experiențe traumatizante în maternitățile din Croația. Sute de femei au povestit prin ce au trecut

„Eu mai am o fată în vârstă de 19 ani. Și ea a făcut aceleași lucruri pe care fata cea mică le face acum. Fiica cea mare dă vina pe soțul cu care sunt acum. Noi, ca mamă și tată, trebuie să fim un pic mai severi. Ea nu a înțeles lucrul acesta, fiindcă cealaltă fată o influențează negativ. Soțul meu nu a bătut-o niciodată, nu a certat-o, doar a încercat mereu să îi explice că nu e bine ce face. Dar ea de anul trecut o ține lanț. De când a fost violată de acel taximetrist e mai rău. A fost și la psiholog, dar nu a fost de ajuns. Ea pleacă fiindcă vrea să fie retrasă, vrea liniște, nu vrea să ne mai audă pe noi. De când cu violul s-a schimbat total, a suferit o traumă. Iar omul ăla e încă în libertate”, a spus mama fetei, potrivit oradesibiu.ro.

În urmă cu o lună, tânăra a fugit în București unde, potrivit celor spuse de mama sa, ar fi fost obligată să se drogheze și să se prostitueze.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„A dat de niște băieți prin București și ăia o influențează negativ. Eu i-am spus că în ziua de astăzi bărbații te țin o săptămână, îți zic că te iubesc și dupaia te aruncă în stradă. Ea e fată bună. Chiar dacă a lipsit mult de la școală tot a reușit să aibă media 8. E fată bună. Vreau să o despart de fata cu care umblă, cea cu care a fugit. Ea își dorește să o mut la altă școală și așa am să fac. Unde vrea ea, la ce școală își dorește, acolo o înscriu. Acum trece în clasa a 8-a. Îmi e ciudă că o strică anturajul”, a mai povestit mama fetei.

Mama tinerei speră să o poată readuce pe drumul cel bun, să o ajute să treacă peste toate suferințele și trage un semnal de alarmă cu privire la situația ei, îndemnând autoritățile să investigheze mai mult cazurile de dispariție ale minorilor.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter