(P) Torrey DeVitto revine în sezonul 6 al serialului „Camera de gardă”, din 7 martie, la DIVA

Premieră în România, sezonul 6 al seriei Camera de gardă (Chicago Med) începe la DIVA în 7 martie, duminică, de la 20:00.

Noul sezon prezintă munca în echipă a personalului medical și cel auxiliar de la Gaffney Chicago Medical Center în condiții de pandemie. Este dedicat efortului depus de cadrele medicale din lumea reală și transmite un mesaj de recunoștința și apreciere a pentru faptele lor. În timpul filmărilor echipa a lucrat în condiții de maximă siguranță sanitară pe platou, iar filmările au fost întrerupte când, în urma unui test rapid, un membru al ei a fost depistat pozitiv.

Torrey DeVitto dă viață personajului Natalie Manning, doctor pediatru. Prezentă încă de la începuturile producției, Torrey a povestit într-un interviu despre cum arată acest sezon și despre noutățile cu care vine personajul ei.

Cum au decurs filmările pentru noul sezon și cum ai resimțit pauza?

Întreruperea filmărilor a creat confuzie anul trecut, pentru că toată lumea era pregătită să termine de filmat noul sezon și multe povești au rămas nespuse, totul s-a oprit brusc și toți au plecat acasă pentru perioada de carantina. Toți erau îngrijorați de situația de la nivel mondial și, în mod naiv, am sperat că o să revenim pe platourile de filmare în două, trei săptămâni pentru a termina proiectul. Ne-am întors după 8 luni pentru finalizare. Lumea este complet diferită. Este incredibil ce protocoale au fost implementate pe platourile de filmare pentru a ne menține în siguranță.

Cum vezi tu sezonul 6?

Cred că sezonul 6 este foarte bun. Cred că modalitatea de abordare a subiectului pandemiei este atât de autentică, încât mulți oameni se vor putea indentifica. Nu sunt doar nerăbdătoare ca telespectatorii să vadă noul sezon, dar sunt și foarte mândră că sunt parte din acest proiect.

Ce îți dorești pentru Natalie în sezonul 6?

Sper să găsească puțină fericire. După dezamăgirea pe care a trăit-o cu Will, pare că nu a avut prea mult noroc. Dacă mai țineți minte în sezonul unu era o văduvă însărcinată, iar acum sper să poată lega o relație sinceră cu cineva, nu cu un tip care i-a pus inelul pe deget în timp ce era în comă. Fata asta are nevoie de o pauză, ori se concentrează pe ea, ori găsește pe cineva dispus să împartă totul cu ea.

Cum expune noul sezon toate evenimentele din 2020?

2020 a fost un an nebunesc pentru cadrele medicale. Sora mea este asistentă medicală și pentru mine a fost înspăimântător și superb de urmărit toate stările prin care a trecut. Când o vedeam cu urmele de la mască și îmi povestea la finalul zilei prin câte a trecut, toată oboseala și toate poveștile celor care lucrează alături de ea… a fost un an dificil, toți sunt la capătul puterilor. Noul sezon spune poveștile personalului medical într-un mod uman, absolut superb expuse.

Fiți alături de DIVA și personalul de la Camera de gardă, la premiera sezonului 6 de duminică, 7 martie, de la 20:00!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter