Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian „fără voia ei”

De Unica.ro, pe

Eliza Natanticu, soția actorului Cosmin Natanticu, a dezvăluit, în cadrul podcast-ului „Stai să zic eu”, de pe Youtube, un episod delicat din viața ei. Frumoasa actriță a avut o problemă de sănătate în trecut, mai exact, un chist ovarian pentru care a trebuit să se opereze.

Eliza a spus că după intervenția medicilor, a început să se simtă tot mai rău din cauza unei bacterii pe care ar fi luat-o din spital.

„Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine”, a dezvăluit Eliza.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

Citeşte şi: Prințul Harry, momente intime cu un prezentator TV la o petrecere: „Mi-a dat o ‘ventuză’ pe buze!”

Citeşte şi: Cum a slăbit actorul Bogdan Talașman, din „Adela”, 50 kg în șapte luni

Citeşte şi: Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

Pentru că starea sa de sănătate se agrava, actrița ajuns din nou pe mâna medicilor și a fost iarăși operată, spune artista, “aproape fără voia ei”. Mai mult, doctorii au insistat chiar să-i facă și o a treia intervenție chirurgicală, dar Eliza nu le-a mai permis. În cele din urmă, cu ajutorul actriței Maia Morgenstern care a intervenit pentru ea, Eliza a reușit să depășească momentul dificil cu bine.

“Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile.

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a povestit artista.

Citeşte şi: Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. Pozele cu ea în bikini au făcut ocolul internetului

Din cauza traumei trăite atunci, Eliza a căpătat o frică de spitale și, se pare, că acesta ar fi și motivul pentru care ea și Cosmin nu au încă un copil.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag”, a spus Eliza Natanticu, în urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”, de la Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter