Mesajul lui Natanticu, după ce a aflat cine sunt câștigătorii Asia Express: „Problema lui Mihai Petre este…”

Elwira și Mihai Petre sunt câștigătorii sezonului patru al concursului „Asia Express: Drumul Împăraților”. De-a lungul probelor dificile, cei doi au rămas un model pentru majoritatea echipelor datorită firii lor foarte competitive. Inclusiv Cosmin Natanticu a avut cuvinte de laudă la adresa celebrului dansator.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Cosmin Natanticu a reacționat la aflarea veștii că Elwira și Mihai Petre au câștigat finala show-ului „Asia Express”.

Vezi video:

Inclusiv actorul și partenera sa Eliza au primit mesaje de susținere, chiar dacă au fost eliminați în semifinala Asia Express: „am primit foarte multe comentarii și mesaje în care oamenii spuneau că tot ce ne lipsește este un copil, pentru că suntem un cuplu foarte mișto”, a comentat el la podcast.

Cum au ajuns Cosmin și Eliza să fie eliminați din Asia Express

Din cele nouă echipe care au participat la emisiune, doar patru au ajuns în ultima etapă din Asia Express, în sezonul patru: Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi.

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori, însă un cufăr au primit și surorile Buble.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter