De ce nu au Eliza și Cosmin Natanticu copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 noiembrie 2021, 18:41

Eliza și Cosmin Natanticu au o relație frumoasă de mai bine de aproximativ 10 ani, dar nu au copii. Cei doi concurenți de la Asia Express au dezvăluit recent că și-ar dori foarte mult să devină părinți, dar situația actuală legată de pandemia de COVID-19 și lipsurile din șistemul medical românesc i-au împiedicat să-și vadă visul cu ochii.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag”, a dezvăluit Eliza Natanticu, în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”, de la Antena Stars.

Citeşte şi: Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. Pozele cu ea în bikini au făcut ocolul internetului

Citeşte şi: Cum și-a descoperit Bianca Brad cancerul la sân. „Nu am avut simptome!”

Citeşte şi: Prințul Harry, momente intime cu un prezentator TV la o petrecere: „Mi-a dat o ‘ventuză’ pe buze!”

Citeşte şi: Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

Eliza se vede deja mamă de gemeni și consideră că ar fi un părinte excelent.

„Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună”, a mai spus soția lui Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express”

În timpul uneia dintre probele de la Asia Express, Eliza a făcut o serie de dezvăluiri emoționante din copilăria sa. Actrița a fost profund impresionată de o cățelușă care se ținea după ea și Cosmin în timpul unei provocări și a spus, cu lacrimi în ochi, că a fost abandonată când era mică.

„Această cățelușă a simți ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de-asta s-a ținut după noi. Mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o, pentru că și eu am fost abandonată, la rândul meu, când eram mică, și am această chestie, nu-mi place să abandonez. Vreau să fac un bine mereu. Mi s-a rupt sufletul. Parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am văzut astăzi. Mi-a adus aminte cine sunt, de unde am plecat. Nu pot să mai vorbesc acum”, a spus Eliza.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter