Ce a putut să spună Niculina Stoican după roast-ul făcut de Cosmin Natanticu: „Nu sunt perfectă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 decembrie 2021, 12:56

Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican s-a enervat atunci când Cosmin Natanticu a făcut o serie de glume la adresa oltenilor.

Comediantul a avut un roast despre olteni la Antena 1. Mai multe vedete s-au urcat pe scenă și au făcut roast-uri la adresa colegilor din trust. În cazul lui Cosmin Natanticu, acesta a les să facă glume despre Oltenia.

Replicile sale au ajuns însă să o enerveze pe cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, care provine din Oltenia. Ea s-a simțit deranjată de glumele făcute de Cosmin Natanticu, spunând că sunt neadevărate. Mai mult, chiar a intrat în dialog cu comediantul, strigând la el „ieși afară”.

Cosmin Natanticu a încercat să o ignore, însă cântăreața i-a spus, conform Playtech: „Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”. Acesta i-a dat în cele din urmă replica: „Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc!”.

Citește și: Prima declarație a Irinei Tănase după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea

Citește și: Cum arată azi Daniel Stern, actorul care l-a jucat pe Marv, hoțul din „Singur Acasă”

Citește și: Răzvan Simion, despre fostele sale relații de cuplu: „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu”

Citește și: Alexandru Arșinel, externat după operația la inimă. Cum se simte actorul

După acest moment, oamenii au speculat că între cei doi artiști există un conflict. Cântăreața a hotărât să pună capăt zvonurilor și a vorbit despre ce s-a întâmplat într-o postare pe Facebook.

„Ce să zic?!” a început ea. „Se pare că «presa» a făcut o obsesie din a reitera tot felul de titluri, care mai de care mai «profi» la adresa mea! Viața și gândirea mea nu sunt compuse din niște titluri, ci din ce construiesc în jurul meu! Nu sunt perfectă, dar se pare că numele meu VINDE și ei din asta trăiesc, din răul pe care mi-l fac mie gratuit și cu intenție!”

Niculina Stoican a adăugat: „N-am pus niciodată preț pe ce spun cei care nu au scrupule și am hotărât întotdeauna să las faptele să vorbească! Vă las aici o poză cu Natanticu din culisele SHOW-ului de la ANT 1 atât de comentat de toată presa! Părem supărați?! Nu, deloc, chiar ne amuzăm de modul în care AM JUCAT MOMENTUL AMÂNDOI!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter