Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express”: „Am fost abandonată”

De Unica.ro, pe

Eliza și Cosmin Natanticu fac echipă în sezonul 4 „Asia Express”. În cea mai recentă ediție, cuplul a intrat în cursa pentru ultima șansă, alături de echipele formate din Mihai și Elwira Petre și Cuza și Emi. Perechea s-a clasat pe ultima poziție, însă a fost salvată de la eliminare de piatra verde.

Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express”: „Am fost abandonată”

În timpul uneia dintre probe, Eliza și Cosmin au fost însoțiți de o cățelușă. Impresionată de afecțiunea acesteia din urmă, solista a făcut o serie de dezvăluiri în lacrimi. „Această cățelușă a simți ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de-asta s-a ținut după noi”, a povestit.

„Mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o, pentru că și eu am fost abandonată, la rândul meu, când eram mică, și am această chestie, nu-mi place să abandonez. Vreau să fac un bine mereu. Mi s-a rupt sufletul. Parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă”, a mai spus Eliza Natanticu în lacrimi, la „Asia Express”.

Totodată, perechea a fost profund marcată de condițiile în care unele familii din Georgia trăiesc, la limita supraviețuirii, într-o serie de clădiri părăsite. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am văzut astăzi. Mi-a adus aminte cine sunt, de unde am plecat. Nu pot să mai vorbesc acum”, a spus și Cosmin Natanticu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cosmin și Eliza Natanticu, la un pas de despărțire. „Am zis că vreau să plec din relație”

Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

Drama prin care a trecut Eliza Natanticu la un liceu cunoscut din București: „Și acum mai am semne”

Nu este clar cine a abandonat-o pe solistă, fiind prima oară când face o astfel de declarație. „Sunt actriță. Am crescut în Teatrul Odeon. Părinții mei sunt amândoi actori. Am jucat în piese de teatru de când aveam șapte ani. Acolo am prins clar microbul scenei. Simt că în mine zace ceva ce trebuie exprimat. Simt că lumea muzicală are nevoie de mai multe talente care pot cânta live și cred că pot fi unul dintre ele”, spunea Eliza Natanticu în 2016, la „X Factor”.

Înainte să devină actriță și cântăreață, Eliza a avut o altă pasiune, dansul. Invitată în podcastul „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, artista și-a amintit de perioada în care studia la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București, la secțiunea de balet clasic.

„Aveam o profesoară care ne-a cam altoit, Bălășan Gabriela. În viziunea ei, trebuia să faci treabă cu bătaie. Și acum mai am niște semne. Nu prea motiva de ce făcea lucrurile astea, noi acasă nu spuneam”, a povestit Eliza. Inclusiv fosta directoare a liceului, Anca Tudor, a obligat-o să-și tundă părul lung până la doi centimetri, din cauză că își vopsise o șuviță blondă. „A intervenit sora mea și a dat-o în judecată pe această directoare”, a mai spus artista.

Eliza a precizat că multe dintre generații au făcut performanță, dar cu prețul bătăilor și chinurilor. „Eu nu sunt de acord cu treaba asta. Cred că poți face performanță și altfel”, a încheiat.

Foto: Instagram; Captură Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter