Elena Lasconi a plecat de la PRO TV pentru a intra în politică

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 04 martie 2020, 15:38

Elena Lasconi, celebra prezentatoare de la PRO TV, a decis să renunțe la cariera în televiziune pentru a candida la primăria orașului Câmpulung Muscel.

Îndrăgita jurnalistă și-a anunțat retragerea din televiziune într-o postare pe pagina sa de Facebook. Deși susține că o încearcă un sentiment contradictoriu în ceea ce privește părăsirea pupitrului de știri, Elena Lasconi se gândește serios să intre în politică și să candideze la primăria orașului Câmpulung Muscel, loc unde și-a cumpărat, de curând, o casă.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris Elena pe contul ei de Facebook.

După o carieră de 25 de ani, Elena Lasconi se va reprofila în speranța că va putea face lucruri importante și frumoase pentru oamenii din Câmpulung. Jurnalista s-a îndrăgostit iremediabil de acest oraș minunat.

Citește și Uite ce mireasă frumoasă a fost Elena Lasconi!

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a spus Elena Lasconi, potrivit libertatea.ro.

Elena Lasconi, 25 de ani la PRO TV

Elena Lasconi s-a născut pe 20 aprilie 1972, la Haţeg. S-a angajat la Pro TV în 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului, iar după mineriada din 1999, a ajuns în Bucureşti pentru a fi prezentator al știrilor PRO TV, în edițiile de dimineaţă şi de prânz. După aceea, Elena Lasconi a devenit corespondent special şi de război.

Citește și Cum arată și cu ce se ocupă fata jurnalistei Elena Lasconi

Jurnalista a transmis informații de la cutremurul din Turcia din 1999 care a făcut aproape 20 de mii de victime, dar și despre vizita Papei Ioan Paul al Doilea în România și despre eclipsa de Soare din 1999, campania “Nouă ne pasă” din 2000 ( o campanie fără precedent în România de intr-ajutorare a sinistraţilor de la inundaţiile din Banat şi Transilvania). ca jurnalist, Elena Lasconi a fost și în Afganistan. În 2008 a început un proiect de suflet cu Neti Sandu, intitulat “Horoscop cu Neti şi Elena ”. În 2013 a câştigat trofeul Masterchef-Proba Celebrităţii.

Citește și Reţeta de moelleux au chocolat recomandată de Elena Lasconi

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter