Ed Sheeran a devenit tată. Soția sa, Cherry Seaborn, a născut o fetiță

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 18:48
Eh Sheeran a anunțat că soția lui, Cherry Seaborn, a născut săptămâna trecută o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi au ales un nume inedit pentru micuța lor. 

Ed Sheeran (29 de ani) este în culmea fericirii după ce soția lui, Cherry Seaborn (28 de ani), a adus pe lume o fetiță, primul copil al cuplului. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, pe contul său de pe Instagram.

Proaspătul tătic nu a pus o imagine cu fiica sa, ci una cu pătuțul ei, pe care se aflau o păturică colorată și o pereche de șosetuțe. Totodată, acesta a dezvăluit că au ales să-i pună micuței două prenume inedite.

„Săptămâna trecută, Cherry a dat naștere fetiței noastre frumoase și sănătoase, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și bebelușul, se simt minunat și suntem în al nouălea cer. Sperăm că ne veți respecta intimitatea în acest moment” – a scris cântărețul britanic în dreptul fotografiei.

Se pare că Lyra a fost inspirat din trilogia „His Dark Materials”, scrisă de Philip Pullman. Acestea sunt cărțile preferate ale artistului, potrivit Dailymail.

Ed Sheeran și Cherry s-au căsătorit în decembrie 2018, după cinci ani de relație. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar prietenii apropiați și familile lor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter