Ed Sheeran se retrage din muzică

De Oana Savin, pe
Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani, a anunțat că a decis să se retrage temporar din muzică pentru a petrece mai mult timp cu soția sa, Cherry.

După ce a făcut o adevărată avere din muzica sa, Sheeran va sta o perioadă departe de scenă. El a făcut anunțul luni seară, la finalul ultimului concert din cadrul turneului „Divide”.

Așa cum știți sau nu știți, mă aflu în turneul Divide de peste doi ani, iar acesta este ultimul concert. Este ceva dulce-amărui la el. Iubesc că vă aflați aici și că încheiem totul la Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil 18 luni”, a afirmat cântărețul.

Am cântat în toată lumea. Glastonbury, Wembley Stadium. Toate aceste locuri frumoase, America, Noua Zeelandă, Australia, Asia, America de Sud – a fost o nebunie”, a continuat el.

Mi s-a spus, înainte de a urca pe scenă, că acum, la sfârșitul turneului, am cântat pentru 9 milioane de oameni din întreaga lume. Chiar este cel mai mare turneu. A fost o zi emoționantă pentru mulți oameni aflați în spatele scenei. Se simte, într-un mod ciudat, ca și cum te desparți de o iubită cu care ai o relație de ani de zile. Sună ciudat, dar a fost un turneu lung”, a mai spus Ed Sheeran citat de The Mirror.

De asemenea, el a precizat că atunci când va reveni pe scenă o va face cu o trupă în spate.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru acest turneu. Le mulțumesc tuturor celor cxare mi-au acordat o șansă. Acesta este ultimul meu cântec. L-am scris când aveam 15 ani. Ne vedem în câțiva ani. Vă mulțumesc”, a încheiat Sheeran.

Ed, care s-a însurat în secret cu iubita sa din copilărie, Cherry, în luna decembrie a anului trecut, a dezvăluit recent că plănuiește să își întemeieze o familie.

„Încep o viață cu Cherry. Nu îmi pot petrece următorii 20 de ani pe drumuri”, declara el în luna iunie.

Copiii ar face diferența. Nu m-ar deranja să mă sacrific pentru ei. Dacă cineva mi-ar spune că nu pot merge în tunree în următorii 10 ani pentru că am copii este în regulă deoarece asta îmi doresc. Deja am obținut mai mult decât m-am gândit vreodată, așa că acum încerc doar să mă distrez”, a mai spus Ed Sheeran, care se află în topul celor mai bogați cântăreți britanici.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter