Ed Sheeran are o replică de ceară la o cafenea cu pisici din Londra

De Oana Savin, pe
Cântărețul Ed Sheeran a primit o replică de ceară la o cafenea din Londra unde clienții își pot savura cafeaua înconjurați de pisici.

Muzeul Madame Tussauds a dezvelit, marți, o replică de ceară a artistului la Lady Dina`s Cat Emporium, ce îl înfățișează pe acesta îmbrăcat cu o cămașă în carouri albastre și negre, ținând în mână o chitară, relatează Reuters.

Citește și: Cleopatra Stratan a lansat un nou videoclip. Cum arată acum

Având în vedere că Ed este un mare iubitor de animale de companie, dezvelirea acestei replici din ceară la rneumita cafenea londoneză cu pisici este ceva ce cu siguranță artistul ar fi aprobat”, a declarant Edward Fuller, manager general la Madame Tussauds din Londra.

Totuși, statuia de ceară nu va rămâne în cafenea, ci urmează să fie transportată la faimosul muzeu de al figurilor de ceară.

Statuia de ceară a lui Ed Sheeran, cu o chitară în mână

Statuia de ceară a lui Ed Sheeran din Londra (Foto: Northfoto)

Citește și: Beyonce și Jay-Z, pictorial sexy pentru promovarea turneului lor

Edward Christopher „Ed” Sheeran, în vârstă de 27 de ani, este un cântăreț și compozitor muzical englez. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008pentru a urma o carieră muzicală. La începutul anului 2011 a lansat un album independent extins, „No. 5 Collaborations Project”, care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records. Albumul său de debut precum și partea sa extinsă din 2011, care cuprinde single-uri precum „The A team” și „Lego House”, a primit discul de platină de 5 ori în Regatul Unit. În 2012 a câștigat două premii BRIT pentru „Best British Male și British Breakthrough”. “The A team” a câștigat premiul „Ivor Novello” pentru cel mai bun cântec și versuri. În 2012 Sheeran și-a început ascensiunea spre celebritate în Statele Unite. Și-a făcut apariția ca invitat pe cel de-al patrulea album intitulat ”Red” al lui Taylor Swift și a scris piese pentru formația One Direction. “The A team” a fost nominalizată pentru piesa anului la Premiile Grammy din 2013 unde a și realizat un duet cu Elton John în timpul ceremoniei.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter