Dwayne Johnson a intrat în depresie după ce mama sa a încercat să se sinucidă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 16:24
Actorul Dawyne Johnson a trecut printr-o depresie cumplită la vârsta de 15 ani, când mama sa a încercat să își ia viața. Mai mult și fratele acestuia s-a sinucis.

The Rock a povestit că se afla în mașină cu mama sa când aceasta a oprit vehiculul la o intersecție și a fugit în trafic. În timp ce mașinile încercau să o evite, Johnson a luat-o de pe șosea.

Citește și: Cum arată iubita lui Dwayne Johnson, cu 13 ani mai tânără decât actorul

Actorul și-a amintit de acest moment în timp ce se afla la un cimitir pentru a filma o scenă pentru filmul „Ballers”, el postând pe un site de socializare o fotografie alături de un mesaj emoționant.

„Nu e o scenă tipică despre comedia noastră. Deschid o bere şi o închin fratelui meu, William, care s-a sinucis. Acest proiect m-a făcut să mă gândesc la modul în care mulţi dintre noi am fost afectaţi de sinuciderea prietenilor sau a membrilor familiei. Lupta şi durerea sunt reale. Cu toţii am fost acolo, la un nivel sau altul. Mama a încercat să-şi ia viaţa când aveam 15 ani. S-a dat jos din maşină pe Autostrada 65 din Nashville şi a pătruns în trafic. Camioane şi maşini au virat ca să n-o lovească. Am apucat-o şi am tras-o pe marginea drumului“, a scris Dwayne Johnson.

Citește și: Cele mai zgârcite vedete de la Hollywood

Am avut noroc în acea zi, însă nu toți au același noroc”, a mai spus actorul.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter