Dr. Adrian Mina: Top 5 vedete cu cei mai frumoși dinți din România

De Unica.ro, pe

La initiativa Unica.ro, medicul stomatolog Adrian Mina de la DaVinci Dental Clinic a examinat zeci de fotografii cu vedetele noastre surprinse zâmbind în ședințe foto oficiale sau la evenimente şi petreceri mondene. În urma studiului, medicul a realizat clasamentul celor cinci vedete cu cel mai frumos zâmbet din România.

Locul 5: Carmen Brumă

Fie că face sport sau apare îmbrăcată elegant la evenimente mondene, Carmen Brumă se remarcă mereu prin zâmbetul ei strălucitor. Este promotoarea unui stil de viaţă sănătos şi nu de putine ori a precizat că pune mare accent pe igiena orală şi prevenţie, frecventând cabinetul medicului stomatolog de cel puţin de două ori pe an pentru consultaţii de rutină.
carmen bruma

Locul 4: Andreea Raicu
Andreea Raicu a declarat recent că unul din secretele dinţilor ei superbi este consumul zilnic de fructe şi de legume. Este clar că ştie câteva trucuri pe care fiecare dintre voi le poate însuşi. Spre exemplu, conopida stimulează producţia de salivă şi împiedică formarea plăcii dentare, iar morcovii sunt bogaţi în antioxidanţi şi întăresc smalţul dinţilor. Mai mult, dinţii pot deveni mai albi dacă sunt frecaţi cu coajă de portocală, iar apoi sunt spălaţi cu pastă de dinţi.

andreea raicu
Locul 3: Oana Cuzino

Bronzul îl acord Oanei Cuzino, care este nu doar o vedetă de televiziune de succes, ci şi medic primar geriatru. Oana cunoaşte secretele unei danturi perfecte şi a demonstrat acest lucru inclusive acum câţiva ani când a publicat cartea „Frumuseţea nu este o misiune imposibilă”.
oana cuzino

Locul 2: Geanina Ilieș

Cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri din România, Geanina Ilieş, are un zâmbet cuceritor. Geanina a declarat recent că pune mare accent pe igiena orală şi că recurge la tratamente de albire de două ori pe an. Este absolut superbă din toate punctele de vedere.
geanina ilies

Locul 1: Cristina Rus

Cristina Rus are o dantură care le-ar face invidioase până şi pe actriţele de la Hollywood. Marele merit este că dantura este 100% naturală. Artista nu a apelat până acum la implanturi şi tratamente sofisticate pentru a arăta bine. Cristina acordă o mare atenție igienei orale încă din copilărie și face tratamente periodice cu fluor pentru întărirea smalțului.

Adrian Mina este medicul stomatolog care, la initiativa Andreei Marin, i-a refăcut complet, pro bono, dantura lui Iulian Haralambie, un tânăr care suferă de retard motoriu. Iulian i-a cerut ajutorul Andreei Marin printr-un mesaj pe Facebook, la începutul acestui an, dorinţa lui cea mai mare fiind aceea de a putea zâmbi, fără jenă, la examenele de Bacaluareat. După 300 de ore de tratament în cabinetul stomatologic DaVinci Dental Clinic al lui Adrian Mina, pe parcursul a patru luni, Iulian are acum o dantură identică cu cea a starurilor de la Hollywood.
dr adrian mina stomatolog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter