Andreea Raicu, cinci adevăruri dureroase despre viață: „Cel mai tare te rănesc propriile așteptări”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 17:55

Andreea Raicu a publicat pe rețelele de socializare un top al adevărurilor dureroase despre viață. Vedeta a mărturisit că a experimentat aceste în tot felul de relații, „de la iubire si prietenie la parteneriat si business”.

Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare câteva adevăruri dureroase despre viață. Vedeta a mărturisit că acestea au fost lecții pe care le-a învățat din relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

„Sunt câteva lucruri pe care le-am aflat experimentând de-a lungul timpului relații cu tot felul de oameni, de la iubire și prietenie la parteneriat și business”, a explicat vedeta.

Aceasta a renunțat la televiziune în urmă cu mulți ani și a devenit antreprenoare. Pe lângă brand-ul său de haine, aceasta este un promotor al stilului de viață sănătos. A scris cărți și a dezvoltat un business în jurul conceptului de dezvoltare personală. De asemenea, s-a specializat ca facilitator de meditaţii şi mindfulness.

Top 5 adevăruri dureroase despre viață cu Andreea Raicu

Andreea Raicu a publicat pe contul său de Instagram cinci adevăruri dureroase care i-au marcat viața. Vedeta a vorbit despre momentele de singurătate, precum și despre alegeri și propriile așteptări.

„1. Indiferent cât de mulți oameni ai în jurul tău, cât de apropiați sunt, există momente în care te simți extrem de singur și sunt situații în care doar tu poți să acționezi. Nu știu, atunci când părinții sunt bolnavi sau ai acele momente în viață în care oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea și nici măcar nu ți-o pot simți.

2. Să nu alegi, este o alegere, pentru că îți este atât de frică să alegi din două variante, când alegi să nu faci nimic, dar și aceea este o alegere, pentru că alegi să stai în același loc.

3. Cel mai tare te rănesc propriile așteptări, pentru că, de multe ori, ai să vezi, dacă ai să te duci la momentele în care ai fost dezamăgit/ă, în spate se află niște așteptări nerealiste, dar asta vei putea vedea doar dacă poți să fii observator și nu ești în situația respectivă”, sunt primele trei adevăruri dureroase din topul făcut de Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, mai sinceră ca oricând: „Am început să mă simt cu adevărat feminină după 40 de ani”

„Toată lumea face, întotdeauna, ceea ce este în interesul personal”

Vedeta este convinsă că toată lumea face mereu ceea ce este bine pentru ea și în spatele bunăvoinței există un beneficiu propriu. De asemenea, aceasta a mărturisit că a observat faptul că ceea ce te deranjează la ceilalți se regăsește, de fapt, în tine.

„4. Toată lumea face, întotdeauna, ceea ce este în interesul lui personal, oricât de dureros sau crud ar părea acest lucru. Chiar și oamenii care sunt foarte drăguți cu tine o fac pentru că au un beneficiu, acela de a se simți iubiți și acceptați, apreciați. Cei care stau în situații dureroase, nouă ni se par dureroase, dar pentru ei au un sens.

Citește și: Cum s-a regăsit Andreea Raicu, cu ajutorul terapiei: „Imaginea mea era o mască fantastică”

5. Ce te deranjează la celălalt, cel mai probabil, se regăsește și în tine într-un fel sau altul. Este un vechi proverb chinezesc care văd că se adeverește de fiecare dată când sunt atentă”, a mărturisit Andreea Raicu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter