Două ispite noi și multă dramă la Insula Iubirii 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 18:44
Insula Iubirii 2018 pregătește o nouă surpriză atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Începând de luni, 24 septembrie, două ispite noi apar în cadrul show-ului,

 Flore Salalidis și Bruno.

Cine sunt cele două ispite noi de la Insula Iubirii 2018

Flore Salalidis a fost admiratoare a emisiunii ”Insula Iubirii”, iar acest lucru a făcut-o să își dorească să trăiască experiența din Thailanda. ”Îmi place formatul, cred că mi se potrivește mai ales că îmi doresc să cunosc oameni noi, să legăm relații de prietenie și poate chiar și mai mult”, a mărturisit Flore. Ea este cunoscută în lumea mondenă pentru relațiile cu Irinel Columbeanu, Cristian Boureanu și Cătălin Botezatu. În plus, Flore a ajuns în presa tabloidă după ce s-a afișat complet goală în fața polițiștilor care i-au bătut la ușă, alertați de vecinii ei.

flore salalidis

Bruno, un om de afaceri din Timișoara, a devenit cunoscut datorită căsniciei sale cu o asistentă TV, de care în prezent este despărțit. Bruno declară cu sinceritate că a urmărit fiecare sezon al emisiunii și de fiecare dată a avut ce învăța, ca urmare și-a dorit să trăiască experiența ”Insula Iubirii” pe pielea lui.

Bruno

Rămâne de văzut cum vor reacționa concurenții la aflarea veștii că două ispite noi își vor face apariția în resorturi.

Pe de altă parte, dramele continuă în mai toate cuplurile, iar azi vom putea vedea și ce concurent hotărăște că nu mai vrea o relație și își taie brățara de cuplu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter