Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-ar fi încheiat. Actorul a spus de ce a durat atât de mult procesul

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (37 de ani) și George Burcea (33 de ani) s-au separat în martie 2020. Fostul cuplu s-a căsătorit civil în august 2019 și religios în luna următoare. Împreună au două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). Potrivit actorului, citat de Spynews, divorțul dintre el și solistă s-ar fi încheiat.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-ar fi încheiat. Actorul a spus de ce a durat atât de mult procesul

Atât Andreea, cât și George și-au refăcut viața alături de noi parteneri. Din mai 2020, cântăreața formează un cuplu cu Tiberiu Argint (36 de ani), fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (38 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

La rândul său, din vara anului 2020, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (24 de ani). Recent, actorul a mărturisit că își dorește să o ceară pe Viviana în căsătorie. „O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inelul”, a declarat George la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

„Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an de când suntem împreună. Nu suntem 10%, 20%, 90% unul lângă celălalt, ci suntem 101% atât acasă, cât și în proiectele celuilalt. E bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit. Mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg”, a mai spus actorul.

Despre divorțul de Andreea, George a mai spus: „Din prima căsnicie am învățat că, dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe Pământ, dar, în schimb, există lecții. Cu cât înveți mai multe lecții, cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit”.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate. Aș putea spune că mult prea distorsionate față de adevăr”, a încheiat actorul.

George a fost distribuit în serialul „Wednesday”, produs de Netflix și regizat de celebrul Tim Burton (63 de ani), care va urmări viața fiicei familiei Addams. Actorul va interpreta rolul lui Lurch. În serial mai sunt distribuiți actrița Catherine Zeta-Jones (52 de ani), în rolul Morticiei, și actorul Luis Guzmán (65 de ani), în rolul lui Gomez. Wednesday va fi jucată de actrița Jenna Ortega (19 ani), iar filmările au loc la Buftea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter