Dieta cu ciuperci, metoda prin care Katy Perry îşi menţine silueta

De Geo Berciu, pe

Sărace în calorii, ciupercile sunt ideale dacă vrei să dai jos câteva kilograme, iar cântăreaţa Katy Perry este perfect conştientă de acest lucru, după ce a încercat M-Plan.

Katy Perry a fost cucerită de dieta bazată pe ciuperci sau M-Plan (Mushroom Plan), cum îi spun americanii, pentru că acesta îi permite să-şi menţină silueta cu un minim de efort.
Dieta cu ciuperci, metoda prin care Katy Perry îşi menţine silueta

Dieta cu ciuperci promite să ajute femeile să slăbească doar în anumite zone ale corpului, păstrând în acelaşi timp formele cu care natura le-a înzestrat. Aceasta se prezintă a fi dieta care te ajută să slăbeşti în orice parte a corpului îţi doreşti, cu excepţia sânilor. Specialiştii susţin că valoarea nutriţională ridicată a ciupercilor permite ca mai puţine calorii să fie consumate la restul meselor din acea zi şi ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv.
Dieta cu ciuperci, metoda prin care Katy Perry îşi menţine silueta
„E un mit care spune că în talia e cel din urmă loc în care femeile pierd în greutate. De fapt, e una din zonele cel mai des folosite de-a lungul zilei, împreună cu posteriorul, coapsele şi braţele”, mai spune specialistul, care adaugă un detaliu important „nu numai că ajută la slăbit, dar ciupercile aduc un aport improtant de vitamina B, fier şi zinc, toate necesare ca să ai pielea, unghiile şi părul mai frumoase, mai sănătoase şi mai strălucitoare”, este de părere nutriţionista Tanya Zuckerbrot.
Dieta cu ciuperci, metoda prin care Katy Perry îşi menţine silueta

Dieta se ţine 14 zile şi le permite reprezentantelor sexului frumos să piardă din greutate doar înlocuind o gustare sau masa de seară cu un preparat al cărui ingredient principal să fie ciupercile. Regimul include cel puţin cinci porţii de fructe şi de legume şi 250 ml de lapte pe zi. Caloriile se împart în mod egal la cele trei mese principale, peste care nu ai voie să sari. Pe lângă acestea, ai voie să iei două gustări (un fruct proaspăt, un iaurt degresat, o felie de brânză).
Dieta cu ciuperci, metoda prin care Katy Perry îşi menţine silueta

Ciupercile, sărace în calorii

Dacă vreţi să urmaţi dieta cu ciuperci, trebuie să ştiţi că nu veţi avea bătăi de cap cu caloriile.
100 g ciuperci la conservă nu au mai mult de 30 de calorii, dacă alegeţi varianta congelată nu au nici măcar 10 calorii, iar în varianta proaspătă au cel mult 20 de calorii.

Ciupercile au aproximativ 2 g proteine la 100 g, 0,3 g carbohidraţi şi 0,1-0,2 g lipide.
(Sursa foto: Hepta, Thinkstock)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter