Diana Ross la plajă. Cum arată regina muzicii soul la 74 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 10 ianuarie 2018, 17:37
Diana Ross a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă extotică, în timp ce se afla în vacanță alături de familia sa. Celebra artisă a ales să petreacă câteva zile de relaxare, alături de copiii și nepoții săi, în bătaia razelor de soare, mai exact în Oahu, o insulă din paradisul Hawaii.

Chiar dacă Diana Ross va împlini, în luna martie a acestui an, memorabila vârstă de 74 de ani, artista se menține într-o formă fizică demnă de toate laudele și aplauzele. Este adevărat că celulita nu a ocolit-o, însă nu o putem acuza de acest aspect având în vedere vârsta pe care o are.

Diana Ross

În plus, eleganța și rafinamentul pe care le-a purtat de-a lungul vieții se pare că o însoțesc în continuare, Diana demonstrând că și la plajă poate fi o apariție stilată. Cu un costum de baie întreg, într-o culoare care denotă curaj și încredere în sine, asortat cu un pareo pe măsură, regina muzicii soul ne-a încântat cu adevărat privirile.

Diana Ross

Diana Ross, în ciuda vârstei înaintate, nu a renunțat la scenă și la marea sa iubire, muzica, ci, din contră, a ales să îmbine utilul cu plăcutul, și pe data de 12 ianuarie va susține un concert chiar în Hawaii, la Blaisdell Arena.

A post shared by Ms Ross ✨ (@dianaross) on

Citește și – Cum arată Gillian Anderson, actrița din “Dosarele X”, după 25 de ani de la filmarea serialului

Citește și – Ce face și cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de la dispariția din televiziune

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter