Diana Dumitrescu, detalii despre botezul băiețelului său, Carol Anton

De Mădălina Manole, pe
Diana Dumitrescu a devenit mămică în urmă cu o lună. Frumoasa actriță a adus pe lume un băiețel, la un an de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale, omul de afaceri Alin Boroi.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 36 de ani, se pregătește să-și creștineze băiețelul, care va fi botezat cu numele Carol Anton. Actrița a oferit detalii din viața de familie, dar și despre marele eveniment care va avea lkoc în curând: „Eu m-am trezit de la o viaţă pe care o aveam şi care îmi plăcea foarte mult, cu o responsabilitate foarte mare. Cumva am în permanenţă o stare de grijă. Este şi foarte frumos, dar este şi foarte greu. Trăieşti nişte sentimente greu de exprimat în cuvinte. Este extrem de greu. Este haos, pregătiţi-vă psihic. Pentru mamă este suficient să îşi ia copilul în braţe, că trece oboseală, trece sentimentul de foame, de absolut orice.

Botezul o să fie ceva foarte intim şi abia aştept să îl creștimez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin, ei doi vor fi nasii. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul”, – a declarat Diana Dumitrescu îm emisiunea “Răi Da Buni”.

Vezi imagini cu Diana Dumitrescu în galria foto de mai sus! 

Sursă foto: Arhivă personală, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter