Dezvăluiri din culise. Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 ianuarie 2020, 17:42
Mircea Badea pe Carmen Brumă sunt împreună de aproximativ 20 de ani, însă în ciuda timpului, foarte puține lucruri au ieșit la suprafață din relația lor. De altfel, au reușit să-și țină relația secretă timp de 8 ani, până să fie surprinși împreună,a spect aproape imposibil în cuplurile mondene.

Mircea Badea pe Carmen Brumă sunt foarte discreți atunci când vine vorva de viața lor personală și rareori vorbesc unul despre celălalt. Cei doi s-au cunoscut pe când erau colegi la emisiunea ”Noaptea târziu”, prezentată de Mircea și Oreste, Carmen fiind asistenta lor. Chiar dacă nu s-au căsătorit cu acte, Mircea Badea și Carmen Brumă au împreună un băiețel, pe nume Vlad, în vârstă de 6 ani.

Carmen Brumă a fost întrebată cum decurge relația cu Mircea Badea și, deși vizibil incomodată de întrebare, antrenoarea de fitness a făcut totuși câteva declarații: „Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice – King Kong, stai cuminte-. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. E cu sincronizare. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului” – a declarat Carmen Brumă în emisiunea lui Teo Trandafir, Teo Show, de la Kanal D, conform playtech.ro.

Vezi mai multe imagini cu Carmen Brumă și Mircea Badea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter