Delia și-a botezat nepoțica. Ce restricție i-a impus tatăl său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 aprilie 2018, 12:06
Delia și soțul său, Răzvan Munteanu, au fost nași de botez în acest weekend. Cei doi au creștinat-o pe nepoțica lor, fetița Oanei și a lui Răzvan Miheț.

Delia și Răzvan au trecut prin mari emoții duminică când și-au botezat nepoțica, binecuvântată cu numele de Jessica. Chiar dacă în centrul atenției a fost drăgălașa bebelușă, Delia nu a putut trece neobservată. Artista a purtat două ținute diferite, o rochie crem pentru ceremonia de la biserică și un costum verde cu pantalon și sacou pentru petrecerea care a avut loc la un luxos restaurant din Capitală.

Delia, sotul sau, razvan, sora sa, oana si cumnatul

Sora Deliei, Oana Matache, a purtat o rochie argintie pe care a accesorizat-o ingenios cu o coroniță din flori.

A post shared by Delia (@delia) on

Dacă ne-am fi așteptat ca Delia să surprindă prin ținute excentrice, așa cum ne-a obișnuit pe scenă, iată că nu s-a întâmplat nici pe departe asta, iar unul din motive a fost și faptul că tatăl său, călugăr pe Muntele Athos, recent întors în sânul familiei, a fost prezent la petrecerea de botez: “A fost o bucurie mare când mi-am strâns pentru prima dată nepoata în brațe. Am sfătuit-o pe Oana să-şi crească fetiţa în dragoste și înţelegere. Este foarte important să ne creștem copilul în spiritul creștin, mai mult decât a le da nu știu ce case, moșteniri sau averi. Asta este cea mai importantă moștenire, educația, iar educația trebuie să fie creștină. Înainte de botez, am întrebat-o pe Oana cum se îmbracă și văd că s-a îmbrăcat decent. Asta pentru că ești în fața lui Dumnezeu și trebuie să ai grijă. Şi de Delia mi-a plăcut cum s-a îmbrăcat, sunt mulţumit”, a declarat tatăl Deliei, Ion Matache, pentru Click!.Delia, nasa, la botezul nepoatei sale

Mama Deliei a radiat de fericire și aproape nu s-a dezlipit de nepoțica sa: “Este firesc să ai emoții, plus că am fost cu toții, împreună. Asta a fost cel mai important, toate au mers strună! Delia și Răzvan o să plece din București, dar asta nu este o problemă, o să îi facem noi băița fetiței (n.r obiceiul băiței de a doua zi). Delia a avut emoții înainte de botez, pentru că nu știa ce trebuie să facă, îmi spunea că poate o ceartă părintele” – a declarat pentru sursa citată mama Deliei, Gina Matache. Vezi în galeria foto mai multe imagini de la botez!

Citește și – A coborât de pe Muntele Athos. Tatăl Deliei a făcut Paștele în familie

Citește și – Delia, surprinsă la o clinică de fertilizare. Ce a declarat artista

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter