De ce se va întâlni Kanye West cu Donald Trump la Casa Albă în această săptămână?

De Ioana Tătaru, pe
Rapperul Kanye West se va întâlni cu Donald Trump şi cu ginerele acestuia, Jared Kushner, joi, la Casa Albă, a confirmat Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei americane, anunţă site-ul cbsnews.com. 

Kanye West va discuta cu Donald Trump despre reforma închisorilor

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a spus că printre subiectele de discuţie se numără: încurajarea producţiei autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violenţelor între bande şi ce se poate face pentru reducerea nivelului de violenţă în Chicago.

 Rapperul-Kanye-West

Kanye West şi-a arătat sprijinul pentru Donald Trump de mai multe ori, mai recent în emisiunea Saturday Night Live” de pe postul TV american NBC, unde a explicat faptul că este întrebat frecvent de ce îl susţine pe Donald Trump, care este rasist: Dacă m-ar fi îngrijorat rasismul, aş fi plecat de mult timp din America. Nu luăm hotărâri bazate pe rasism. Dacă mă inspiră cineva şi stabilim o legătură, nu este nevoie să cred în politica pe care acel cineva o face”, a spus artistul. În mai multe clipuri video care au circulat pe internet, cântăreţul a vorbit despre visul său de a candida într-o zi la postul de preşedinte.

Donald Trump şi Kanye West au avut o întâlnire privată şi în timpul campaniei electorale pentru prezidenţialele din anul 2016

Kanye Omari West este un cântăreţ de muzică rap, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american. Crescut în Chicago, West a devenit cunoscut ca producător la începutul anilor 2000. A compus mai multe piese cunoscute pentru artiști ca: Jay-Z şi Alicia Keys. West este printre cei mai apreciați muzicieni ai secolului XXI și este unul dintre cei mai bine vanduți artiști din toate timpurile, după ce a vândut mai mult de 32 de milioane de albume și 100 de milioane de descărcări digitale în întreaga lume.

Citeşte şi: Kanye West şi-a şters toate conturile de pe reţelele de socializare

Kanye West îşi schimbă numele de scenă. Cum se va numi de acum celebrul rapper

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter