De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

De Mădălina Manole, pe
Melania Trump și-a făcut un obicei din a poza cu gura ușor deschisă și dacă inițial am fi crezut că este pură coincidență sau este surprinsă astfel doar în fotografii instantanee, ei bine, se pare că acesta este un truc folosit cu regularitate de Prima Doamnă a Americii.

Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a fost fotomodel, prin urmare cunoaște întocmai trucurile care te pun într-o lumină favorabilă în fotografii și se folosește din plin de acestea pentru a-și spori sex-appealul. Același lucru se întâmplă și cu „fish gape” (gură de pește), un mod de a poza foarte la modă printre celebrități. Acesta presupune ca buzele să fie ușor despărțite, astfel atitudinea devenind mult mai seducătoare: „Arăți mult mai sexy atunci când gura este deschisă puțin. Buzele par mai mari decât sunt în realitate. La fel și ochii, par mai mari. Suntem foarte atrași de ochii mari. De aceea ne plac bebelușii sau cățelușii. Iar această poziție ne face automat mai atractive” – a dezvăluit experul în limbaj corporal, Traci Brown.

Pe de altă parte, conform expertului, această atitudine ajută foarte mult atunci când fotografia trebuie să evidențieze o ținută vestimentară și mai puțin frumusețea modelului. Pentru a reuși acest truc, tot ce trebuie făcut este ca vârful limbii să fie poziționat în cerul gurii. Vezi galeria foto și inspiră-te de la Melania Trump!

Citește și – Ce tradiție au încălcat Kate Middleton și Prințul William în noaptea nunții

Citește și – Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate despre poveștile de dragoste ale lui Ștefan Bănică Junior

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter