De ce nu-și vorbesc în prezent Cabral Ibacka și fiica lui cea mare, Inoke

De Unica.ro, pe

Cabral (43 de ani) și Andreea (35 de ani) Ibacka vor deveni din nou părinți în toamna anului acesta. Perechea mai are împreună o fiică, Namiko, născută la sfârșitul anului 2018. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke (18 ani), din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani).

De ce nu-și vorbesc în prezent Cabral Ibacka și fiica lui cea mare, Inoke

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cabral a dezvăluit că nu este, pentru moment, în cele mai bune relații cu fiica cea mare. „Sunt pe black list [lista neagră], mă rog, e pleonasm, la fata cea mare. E supărată pe mine. Așa sunteți voi [fetele], când sunteți la [vârsta aceasta].

Nu sunt popular. Nu sunt ce trebuie la casa omului. Așteptăm. Da, știe, a aflat [că va mai avea un frățior sau o surioară]”, a dezvăluit Cabral. Întrebat de Lora dacă n-a avut nicio reacție, prezentatorul TV a completat: „O să aflăm. E perioada aceea dificilă din viața ei”.

Cabral a vorbit și despre sexul celui de-al doilea copil

„Nu am aflat [sexul copilului] încă pentru că nu ne-a interesat această problemă. Bine că e sănătos, e în parametri. (…) Fiecare cu damblaua lui. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie. Eu sunt obișnuit cu fete. Aia mare e bine, asta mică e bine, să vedem ce o să urmeze.

Cum să zic, mi-e mai ușor să fie tot fată. Toată lumea zice: «Sigur vrei băiat!». Nu contează, că nu e de la mine. Ce-o fi să fie, să fie. Până la urmă, ți-e puțin teamă de necunoscut. Văd și eu în parc cum sunt băieții. (…) Nami este nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine bebe să se joace.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Namiko a fost [poreclită] «fetița» și «Petunia» și ăsta este «Taz», că face urât, așa i se zice, «Taz», o fi «Taza» sau «Tazu», vedem. Mi s-a raportat că acolo înăuntru face scandal”, a mai dezvăluit prezentatorul TV. Andreea va naște la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

Cabral și Andreea s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan. Perechea va aniversa 10 ani de mariaj anul acesta. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Cum a cerut-o Cabral în căsătorie pe actriță?

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea în trecut, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter