De ce nu s-au căsătorit Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (46 de ani) și Adrian Brâncoveanu (36 de ani) formează un cuplu de 5 ani. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

De ce nu s-au căsătorit Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

De curând, jurnalista a spus de ce ea și partenerul ei de viață încă nu s-au căsătorit. În martie 2021, Andreea a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Adrian.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin. 

Despre nuntă, Andreea a declarat recent pentru Impact: „Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel”.

Din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), Andreea are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani. În iulie 2021, prezentatoarea TV a vorbit despre o a doua sarcină. 

„Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter