De ce l-a părăsit Prințesa Haya pe emirul Dubaiului

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 08 iulie 2019, 15:54
Soția emirului din Dubai, Prințesa Haya, l-a părăsit pe acesta și a fugit la Londra, după ce soțul ei a devenit suspicios în legătură cu relația pe care aceasta o avea cu bodyguardul ei.

Potrivit Daily Mail, Prințesa Haya al-Hussein, în vârstă de 45 de ani, este subiectul unei acțiuni legale fără precedent adus de șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum (69 ani) la Înalta Curte de Diviziune a Familiei.

Prietenii spun că prințesa a fugit de la palat deoarece „îi era teamă pentru viața ei” după ce șeicul a devenit suspicios în legătură cu apropierea dintre Haya și un fost bodyguard britanic ce a protejat familia pe vremuri. Nu se știe dacă suspiciunile șeicului erau întemeiate.

Prințesa Haya, una dintre cele șase soții al șecului arab, i-ar fi făcut mai multe cadouri gărzii de corp, iar seniorii regali erau critici asupra a ceea ce ei au descris ca fiind „o apropiere intimă inadecvată”între cei doi.

Într-o poezie arabă postată pe Instagram, șeicul a scris: „Trădătoareo, mi-ai trădat cea mai prețioasă încredere, iar jocul tău a fost dezvăluit”.

Se pare că Prințesa Haya se ascunde împreună cu copiii ei în casa sa în valoare de 85 milioane de lire sterline, în apropiere de Palatul Kensington.

Soțul ei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, încearcă acum să obțină un ordin judecătoresc pentru ca cei doi copii să fie aduși înapoi în Dubai.

Prințesa Haya ar fi petrecut mai multe luni plănuindu-și evadarea. Acum, Haya se teme că ar putea fi răpită și dusă înapoi în Dubai.

Șeicul din Dubai are șase soții și 23 de copii.

Vezi în galeria FOTO mai multe imagini cu Prințesa Haya și șeicul Dubaiului.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter