De ce a vrut Tudor Chirilă să părăsească trupa Vama: „Să supraviețuiești într-o formație în care…”

Trupa „Vama Veche” a fost pentru solistul Tudor Chirilă un moment profesional cu care e posibil să nu se mai întâlnească vreodată, însă cel mai mare compromis îl face cu formația de acum, „Vama”.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Tudor Chirilă a explicat de ce formația „Vama” este pentru el un compromis: „personalitățile sunt atât de diferite și au fost mai multe momente când am vrut să rup cu trupa și să merg singur, pentru că mi s-a părut că singur e mai simplu”, a povestit artistul.

După destrămarea trupei „Vama Veche” în 2006, Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, vocalistul și chitaristul de la Vama Veche, au fondat formația pop-rock „Vama”, cărora li s-au alăturat încă trei membri. Anul trecut, apărea piesa „Pandemie”, în colaborare cu Omu’ Gnom, criticându-i pe cei care nu credeau în existența coronavirusului și care refuzau să poarte mască de protecție.

Cum a fondat Vama Veche

Tudor Chirilă a povestit la podcast cum a trecut de la teatru la muzică: „am terminat Facultatea de Teatru, am intrat în ‘Trupa pe butoaie’, am făcut un prim spectacol la teatrul de comedie, ‘Mireasa mută’, apoi nu s-a mai întâmplat nimic (…). După ce am căzut, ăla a fost momentul în care, după o beție cu ‘Trupa pe butoaie’ după un spectacol, l-am întâlnit pe Liviu cu care aveam să facem, alături de Traian Bălănescu, trupa ‘Vama Veche’. Tata a apucat să asculte primul album al trupei ‘Vama Veche’ și cred că a plecat cumva mulțumit dintre noi”, a mai continuat artistul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter