De ce a ajuns Loredana Groza de urgență la spital

De Unica.ro, pe

Loredana Groza (51 de ani) a ajuns recent de urgență la spital. „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru grijă și sprijin. Toată dragostea și aprecierea mea, pentru voi!”, a scris Loredana în dreptul unei fotografii surprinse în ambulanță.

De ce a ajuns Loredana Groza de urgență la spital

Ulterior, Loredana a mai scris: „Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all! ❤️ Loredana”.

După ce s-a speculat că ar avea COVID-19, solista a clarificat: „Nu sunt la spital, sunt acasă. Sunt în fața televizorului. Am văzut și eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt niște știri false, de la început până la sfârșit. Am citit și eu de dimineață și zilele trecute. Am avut niște probleme, o situație medicală care s-a rezolvat”.

„Nicio legătură cu Spitalul Matei Balș, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de COVID. Vreau să le spun tuturor celor care au citit aceste știri că sunt false”, a mai spus cântăreața în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Loredana Groza, despre nunta Simonei Halep: „O zi memorabilă”

Ce ținute a avut Loredana Groza la cununia Simonei Halep

Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

Cel mai recent, Loredana a cântat la cununia civilă a Simonei Halep (29 de ani) cu Toni Iuruc (44 de ani). „Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a spus Loredana, înaintea evenimentului.

De-a lungul trecerii anilor, despre Loredana s-a speculat că ar fi apelat la o serie de intervenții estetice pe care nu vrea să le recunoască. Recent, solista a făcut mai multe declarații referitoare la aspectul ei fizic.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat solista la Antena Stars.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea. (…) Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, mai spunea Loredana în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter