Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (41 de ani) a devenit tată pentru prima dată pe 11 septembrie 2021. Soția lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), a născut prin cezariană un băiețel, Luca Tiago (1 lună). Recent, în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, moderatorul a vorbit despre cel de-al doilea copil.

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

În cadrul matinalului, Dani l-a adus „pe principalul vinovat pentru faptul că are un copil”, și anume un bebeluș de jucărie, „botezat” de prezentator Bulișor, care are greutatea și morfologia unui bebeluș de câteva luni. În momentul în care „l-a cunoscut” pe Bulișor pentru prima dată, Dani a făcut mai multe fotografii cu jucăria, imagini pe care ulterior le-a și publicat în mediul online.

„Am pus două poze pe net. Am primit, cred, 100 și ceva de mii de reacții, mi s-a zis că atât de bine îmi stă, că a rămas soția gravidă. Așa e când te gândești la ovarele alteia, se întâmplă. Vă rog să nu vă mai gândiți la ovarele altuia, pentru că mă dor, și pe al doilea nu-l fac”, a glumit prezentatorul.

„M-am topit”, a scris Gabriela în dreptul primei fotografii cu fiul ei și al prezentatorului. „Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta”, a scris și Dani Oțil atunci.

„Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva”, a continuat.

„Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun”, a mai scris.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au terminat de decorat camera fiului lor. „M-am topit”

„Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu 🤗 Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur. (….) P.S. Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a încheiat.

Dani și Gabriela s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Cuplul s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale. Perechea s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter