Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz (35 de ani) formează de 17 ani un cuplu cu regizorul Radu Dragomir (52 ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca (6 ani) și Lia Elena (1 an). Regizorul mai are un fiu, Barbu (19 ani), din primul mariaj cu actrița Ozana Oancea (53 de ani).

Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

„Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea. Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui”, a povestit actrița în emisiunea La Măruță.

„A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?». M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie. Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea. Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii”, a mai spus.

Mai în glumă, mai în serios, Dana a spus că bănuiește că a fost exclusă dintr-un grup de părinți. „Am impresia că au făcut un grup paralel. Asta e, pot să duc. Am suficiente grupuri pe care sunt bine primită”, a spus actrița. Dana crede că motivul ar fi fost exigența ei în privința respectării măsurilor de protecție impuse de pandemia de COVID-19.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

În urmă cu două luni, invitată în podcastul Acasă la Măruță, Dana a dezvăluit cum se înțelege cu fiul partenerului ei de viață: „Barbu are 19 ani. Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat”.

Pe 6 iulie 2021, actrița a publicat pe Instagram două fotografii în care apare și Barbu. Fotografiile sunt surprinse în aeroport, iar într-una apar Barbu, Vlad și Lia, iar în cea de-a doua doar Barbu și Lia. În dreptul lor, Dana a scris: „Ei trei. 🌈 #frați”. 

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului La Bloc, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza. „Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum”, mai spunea Dana cu două luni în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter