Iat-o pe Dana Rogoz la prima plimbare cu bebeluşul ei! Silueta ei este fantastică!

De Geo Berciu, pe

La aproape două săptămâni după ce a născut, Dana Rogoz a ieşit la prima plimbare cu bebeluşul ei.
Profitând de vremea caldă din Bucureşti, Dana Rogoz şi-a scos băieţelul la plimbare. Prima lui plimbare, după cum a povestit vedeta pe blogul ei. Bineînţeles că acest pas important a fost făcut după ce a primit acceptul de la medic pentru a ieşi la plimbare cu micuţul.
Iat-o pe Dana Rogoz la prima plimbare cu bebeluşul ei! Silueta ei este fantastică!

„Am fost cu Vlad la neonatolog la control si ne-a dat ok-ul pentru plimbari. Am fost super fericita cand am auzit asta. Momentan durata lor este de 10 minute. Ieri am ajuns fix pana la coltul strazii, iar azi am petrecut cele 10 minute in curte. La prima plimbare din vietile noastre eu am zambit continuu (dupa cum se vede si in poze), iar el a dormit continuu. Totul e Perfect!”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.
Iat-o pe Dana Rogoz la prima plimbare cu bebeluşul ei! Silueta ei este fantastică!

Cu o zi înainte, fosta prezentatoare tv a profitat de drumurile pe care le avea de făcut în oraş pentru a realiza şi o scurtă şedinţă foto. Ceea ce uimeşte imediat este condiţia fizică de-a dreptul fantastică a prospătei mămici. Îmbrăcată în dresuri negre, pantaloni de blugi scurti, o bluză albă şi o jachetă casual în nuanţe de gri, la care a asortat o pereche de botine din piele întoarsă, Dana Rogoz a fost o adevărată apariţie, aând toate şansele să obţină titlul de cea mai sexy mămică din showbizul autohton.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter