Dana Rogoz nu-și mai duce fetița la creșă: „Vedem noi cum o scoatem la capăt”

De Unica.ro, pe

Printr-un mesaj pe rețelele de socializare, Dana Rogoz a anunțat că ea și soțul ei, Radu Dragomir, au hotărât să nu-și mai ducă fetița la creșă o perioadă. Actrița a explicat și motivul pentru care au luat această decizie radicală.

Dana Rogoz anunțat în luna septembrie că fetița ei, Lia, în vârstă de un an și patru luni, a început creșa. După ce numărul cazurilor de COVID-19 a crescut alarmant, actrița și soțul ei, Radu Dragomir, au hotărât să stea cu cea mică acasă până situția epidemiologică se îmbunătățește.

Citește și: Focar COVID-19 într-un spital de oncologie din Iași: 27 de părinți și copii, infectați

Care este relația dintre Dana Rogoz și fiul cel mare al soțului ei, regizorul Radu Dragomir

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

Dana Rogoz nu-și mai duce fetița la creșă: „Vedem noi cum o scoatem la capăt”

Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri.

Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandam mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant. Nu pot renunța la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare.

Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind (…) Măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

La postarea sa, actrița a primit numeroase comentarii de susținere sau în care urmăritorii și-au spus povestea : „Da, de acord! Și eu îl țin acasă pe Ștef deși este f solicitant…”, „Și noi am decis să facem o pauză de la creșă, cu toate că abia începeam să ne adaptăm”, „Știu ce zici… Am amândoi băieții pozitivi Covid de joi și e nasol rău. De la, școală au luat”, „Ce frumos ar fi ca oamenii să conștientizeze (…) Tata era să moară din cauza acestui virus, nu pentru că nu s-a protejat, dar un coleg a venit bolnav, știa ca este bolnav, dar nu a anunțat nicaieri. Și era să îl bage în pământ. Noroc cu medicii, da, au fost îngeri”, sunt câteva dintre mesaje.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter