Dana Rogoz a născut un băieţel de nota 10

De Erika Chivu, pe

Dana Rogoz a devenit mămică! Sâmbătă, 1 martie, s-a născut, la o clinică privată din Bucureşti, micuţul de nota 10 al vedetei.
Potrivit Libertatea.ro, Dana Rogoz a născut în jurul orei 20:00, pe 1 martie, un băieţel de 2,980 de kilograme și 48 de centimetri, care se va numi Vlad Luca.
Medicul Danei a decis ca naşterea să aibă loc prin cezariană pentru că vedeta suferă de trombofilie, ceea ce face naşterea naturală foarte riscantă.
Cu toate emoţiile dinaintea naşterii, Dana Rogoz nu a uitat să facă o poză pentru fanii ei, chiar înainte de a intra în sala de operaţie, iar după naştere a postat-o pe pagina ei de Facebook.
Bine ai venit pe lume, minunea mea! Poza este facuta chiar inainte de a intra in sala de nasteri. Nu va pot descrie cat de fericita sunt avand un bebe de nota 10 langa mine!„, a spus Dana.
Săptămâna trecută, vedeta a anunţat pe blogul ei că are contracţii de ceva timp, semn că micuţul se grăbeşe să vină pe lume. Cu bagajul făcut pentru maternitate, Dana a aşteptat ziua cea mare, dar se pare că totul a mers perfect, astfel că cezariana a avut loc la data programată.
Dana Rogoz a născut un băieţel de nota 10
Asa ca in seara asta mi-am facut bagajul pentru spital, pe bune. Pana acum parca ma jucam de-a bagajul, dar acum chiar e facut pentru situatiile de urgenta. Stiti ca sunt nevoita sa fac cezariana, avand trombofilie. Dar am amanat-o cat de mult posibil, ca nasterea sa fie cat mai aproape de data in care s-ar fi produs natural.”
Dana Rogoz a născut un băieţel de nota 10

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter