Dana Rogoz a fost bătută pe strada, în copilărie. Agresoarea i-a scris acum pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 septembrie 2019, 15:18

Un mesaj primit pe pagina ei de Instagram, a făcut-o pe Dana Rogoz să-și amintească un moment neplăcut din copilărie – o fată mai mare a agresat-o pe stradă. Pe blogul ei, Dana povestește ce s-a întâmplat și transmite un mesaj dur agresoarei.

Totul a inceput cu un comentariu pe care Dana l-a primit pe Instagram: ”Imi aduc aminte ca in urma cu ani cand venea la Pro TV am batut-o pe strada… pur si simplu vorbea ingamfat. Noi de varsta ei, eu si o prietena, am intrat in vorba cu ea… sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea infumurata a zis ceva in sictir. Era proaspata vedeta ea. Apoi i-am tras un scuipat plus o palma… rusine oricum… e rusine sa te porti urât în sictir cu oamenii care te plac”.

Când a văzut acest mesaj, Dana Rogoz s-a blocat și i s-a oprit respirația exact așa cum a pățit cu ani în urmă, atunci când, copil fiind, a fost agresată pe stradă. Apoi vedeta a decis să scrie pe blogul ei despre acest incident și despre multe altele trăite în copilărie.

Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de multi alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată cand eram victima a bullying-ului. Si alti colegi de scoala erau agresati, doar că din alte motive. La mine, “problema” era ca sunt “vedeta”. Atât. Era suficient pentru unii”, recunoaște Dana Rogoz.

Uneori ma recunoșteau pe strada, alteori în autobuz, și “admirația” lor se manifesta in felul descris mai sus. Ma scuipau chiar inainte de a se inchide usile de la troleul aglomerat si ramaneam sa ma sterg pe scari, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia sa suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicai pe strada. Dar le treceam pe toate la “riscurile meseriei” și mergeam mai departe”, mai spune Dana.

Vedeta încheie cu un mesaj pentru femeia care a pălmuit-o pe stradă: ”Rușinea e a dumneavoastra, doamna. Rusine ca anii au trecut și ca ati ramas la fel. Imi pare rau pentru proasta educație pe care ati primit-o cand erați copil, dar nu pot sa va scuz pentru adultul care ati devenit. Pare ca sunteti la rândul dumneavoastra mama. Cum ati reactiona cand copilul ar veni acasa batut si scuipat de altcineva? Imi imaginez, cu tristețe, ca încurajați genul acesta de comportament. Imi imaginez ca ati fi fericita stiind ca v-a mostenit si ca tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum. Sunteti mândră de ce mi-ati facut impreuna cu prietena dvs încât aveti curajul sa va laudati pe contul meu? Sa va fie rusine. Nu ati inteles nimic din viata asta.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter