Dana Rogoz, dezvăluiri intime din relația cu soțul său: „Încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună”

De Mădălina Manole, pe
Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună un băiețel pe nume Vlad, în vârstă de 5 ani. Cei doi sunt foarte discreți din fire și rareori vorbesc despre viața personală.

Dana Rogoz și Radu Dragomir, în ciuda diferenței de vârstă de 17 ani, se înțeleg foarte bine. Radu a mai fost căsătorit înainte cu actrița Ozana Oancea și mai are un băiat pe nume Barbu. Dana Rogoz a vorbit despre începuturile poveștii lor de iubire și a dezvăluit care crede că este rețeta relației longevive: „Ne-am cunoscut lucrând în televiziune şi, la un moment dat, după vreo doi ani de lucru îm­preună, s-a întâmplat să ne îndrăgostim. Şi uite-ne, suntem încă împreună. Cum? Nu ştiu, nu prea pot să vorbesc despre asta, fiindcă nu e o reţetă, ceva ce se aplică tu­turor. Cred că se­mă­năm pe dinăuntru foar­­­­te tare. Şi mai cred că ne-am lăsat în pace, nu ne-am schim­­­­bat niciunul de dragul ce­luilalt. Am fost sinceri şi au­ten­tici şi am in­trat în relaţia asta foar­te cu­raţi, cu mare în­cre­dere unul în ce­lălalt.

Dana Rogoz, dezvăluiri intime din relația cu soțul său: "Încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună"

Uite că am a­juns să îm­pli­nim 15 ani de relaţie, în ciuda tuturor aştep­tărilor din jurul nos­tru. Ni­meni nu ne dă­dea şan­se, nici fa­milia, nici chiar prie­tenii cei mai a­propiaţi. Dar între noi era ceva aşa de pu­ternic, cre­deam aşa de tare în relaţia asta, în­cât mi se părea ri­dicol că ei nu văd. Poate, din ex­terior, şi eu aş fi ju­decat la fel. Gândi­ţi-vă că încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună, iar el avea deja 36. În acelaşi timp, totuşi, eu nu eram o fată de 18 ani, eram mult mai ma­tură, eram un copil crescut între adulţi. Eu, la vârs­ta pe care o are Vlad acum, mergeam singură în tur­nee şi mă spălam singură”, – a dezvăluit Dana Rogoz într-un interviu acordat publicației Formula AS.

Dana Rogoz, dezvăluiri intime din relația cu soțul său: "Încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună"

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter