Dana Rogoz, dezvăluiri emoționante la 8 ani de la moartea tatălui ei: „Am început să plâng necontrolat”

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în urmă cu opt ani, iar în memoria lui a făcut o serie de dezvăluiri emoționante pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online câteva amintiri legate de tatăl ei, care s-a stins din viață în urmă cu opt ani. Actrița a povestit ce a primit în dar de la acesta atunci când a făcut 18 ani, dar și alte momente care au marcat-o.

Majoratul mi l-am făcut într-o discotecă din regie. Eram îmbrăcată cu o bustieră albastră „sexy”, cu o fustă de blugi extrem de scurtă, dar „sexy”, pe care o prietenă îmi cususe cifrele 1 și 8, și niște tocuri „sexy”.

Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intimă din viața mea, toate foarte „sexy”. Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape.

M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină.

Citește și: Bianca Drăgușanu, planuri mari după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Zile libere 2022. Angajații vor avea o minivacanță de Rusalii

Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Mira și Levi Elekes și-au confirmat relația. „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

„Tata e o pungă de plastic cu haine”

Dana Rogoz și-a amintit și momente extrem de dureroase prin care a trecut după ce tatăl său s-a îmbolnăvit.

Îl mutaseră pe secția de terapie intensivă cu o zi înainte. Dar mă rugase să îi aduc un iaurt din rezervă, așa că m-am întors în clădirea în care fusese inițial internat.

Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fără televizor și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banană.

„Păi am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie” – „Dacă iese, nu-i problema domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc”. Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine.

Dana Rogoz: „Nu eram pregătită pentru detaliul ăla”

Tatăl Danei Rogoz a aflat că suferă de leucemie într-o formă acută, iar decesul a survenit la o săptămână de la diagnostic. A fost un șoc pentru întreaga familie, dar mai ales pentru actriță, care devenise mamă pentru prima oară cu doar două luni înainte. Aceasta și-a amintit câteva momente cutremurătoare din perioada în care i-a organizat înmormântarea împreună cu frații ei.

În supermarket, împreună cu frații mei, Radu și Andrei, dar și cu Monica, soția lui Andrei, cumpăram prosoape, farfurii, căni și mâncarea preferată a lui tata, pentru pomană.

Frate-miu îi alesese o pereche de ciorapi noi și în drum spre casă de marcat am citit pe eticheta că erau „șosete antibacteriene”. Ne-a bufnit râsul, d-ăla isteric, necontrolat. Dar când am ajuns să plătim, pe banda de supermarket, am observat un pieptăn micuț, nou, de pus în haina lui.

Nu știam obiceiul și nu eram pregătită pentru detaliul ăla. Brusc, pieptănul ăla ridicol, care se mișca lent pe banda de cauciuc, mi s-a părut cel mai trist lucru din lume. Și am început să plâng, necontrolat. Tata e un pieptăn.

Tata e în amintiri, e în poveștile mele, e în poze, e în cimitir, e în anumite obiecte care mă înconjoară, e în fleacuri, tata e în detalii. Pentru că tata a murit acum fix 8 ani, a încheiat Dana Rogoz.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter