Dana Rogoz, destinaţie exotică de Anul Nou. Vezi unde merge!

Dana Rogoz îşi petrece Crăciunul alături de familie, dar pentru Anul Nou a ales o destinaţie exotică, unde va merge împreună cu soţul ei şi un alt cuplu.
 
“Am cautat bilete de avion inca din vara impreuna cu prietena mea – suntem aceleasi 2 cupluri care am fost in India impreuna si ne intelegem perfect cand vine vorba de stil de vacanta. Am tot asteptat ca preturile de avion catre Asia sa mai scada, caci se mai intampla uneori ca pe ultima suta de metri sa gasesti oferte mai bune. Dar nu s-au ieftinit tocmai cum speram noi, iar cea mai convenabila destinatie in Asia, dintre cele pe care le aveam in plan, ramasese Cambodgia. Am cumparat bilete pana in Kuala Lumpur (Malaezia), unde vom sta o noapte – doua si de acolo cu un low cost vom intra in Cambodgia”, poevesteste Dana cum a inceput pregatirile.

Ea isi propune sa viziteze tara de la nord la sud, cu rucsacul in spate, cu Lonely Planet in mana. “Vom merge cu trenul, cu vaporul, cu rata, cu tuk tuk-ul pentru ca incercam sa traim cat mai intens aceasta aventura de 3 saptamani”. Restul detaliilor legate de cazare si de traseu nu au fost inca stabilite, deci documentarea continua, dar Dana stie de pe acum ce anume isi doreste sa faca.
“Am multe temple de vazut, vreau sa vizitez satele lor, cu drumuri care nu au cunoscut duritatea asfaltului, dar vreau sa ajung si la plaja, sa ma cazez intr-un bungalow chiar de la buza oceanului si sa rog pescarii sa-mi gateasca pestele proaspat scos din apa, si vreau sa fac trekking prin jungla”. Ea se bazeaza si pe vizitatorii blogului sau, www.danarogoz.ro pe care i-a implicat in aventura sa si despre care spune ca au fost extrem de draguti si au sarit sa o ajute cu multe sfaturi pentru aceasta calatorie, sfaturi de care va tine cont si pe care se va baza cu siguranta.
Pana va pleca, ea mai are cateva surprize pentru telespectatorii sai la ProTv International, pentru ca impreuna cu echipa “De Suflet” a pregatit cateva editii speciale “De Suflet” de sarbatori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter