Dana Rogoz, cu fiica la spital. „Nu e nimic grav”

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz (36 de ani) este mama a doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca (6 ani) și Lia Elena (1 an), din mariajul cu regizorul Radu Dragomir (54 ani). Regizorul mai are un fiu, Barbu (19 ani), din primul mariaj cu actrița Ozana Oancea (53 de ani). Dana și Radu formează un cuplu din iunie 2004 și s-au căsătorit 8 ani mai târziu, în 2012.

Dana Rogoz, cu fiica la spital. „Nu e nimic grav”

Recent, în mediul online, actrița a dezvăluit că a mers cu Lia la spital, după ce mezina s-a lovit la mâna dreaptă. Din fericire, micuța nu are nevoie de ghips.

„Lia mea e puțin supărată acum, căci a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă. Dar tocmai ce am ieșit de la spital și vestea bună e că nu necesită ghips. Nu e nimic grav, ci trebuie doar să avem grijă să își revină încet – încet. Azi își mânca supa cu mâna stângă și își ținea paharul cu dinții, ca să nu își folosească dreapta. Și-o proteja, micuța. Of”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Lia.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

În vara anului 2021, invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, Dana a dezvăluit cum se înțelege cu fiul partenerului ei de viață: „Barbu are 19 ani. Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat”.

Pe 6 iulie 2021, actrița a publicat pe Instagram două fotografii în care apare și Barbu. Fotografiile sunt surprinse în aeroport, iar într-una apar Barbu, Vlad și Lia, iar în cea de-a doua doar Barbu și Lia. În dreptul lor, Dana a scris: „Ei trei. 🌈 #frați”. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza. „Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum”, mai spunea Dana, tot în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter